NIET VOORNEMEN MAAR VOORDOEN!

Laten we ermee stoppen. Neem je niets voor. Goede voornemens per 1 januari mislukken vaak, omdat ze opgehangen zijn aan die datum en je niet echt van binnenuit gemotiveerd bent. Als je echt iets wilt heb je daar 1 januari niet voor nodig. Dat kan ook op 13 Mei, 7 Juni, enz.

Als je meer wilt bewegen, minder wilt snoepen of drinken, minder gestresst wilt zijn, of anderszins je leven wilt verbeteren, neem je dat dan niet voor.

Doe iets! Het eerste dat je dan het beste kunt doen is opschrijven wat jij wilt in leven, wonen en werken. Iets dat haalbaar is en binnen je eigen invloedssfeer ligt. Iets dat je nu kunt doen. Daarmee doe je tegelijk een tweede ding: Je pakt zelf de regie!

Jij bent je eigen levensregisseur! Schrijf dus ook op wat voor jou de zin en betekenis van je bestaan is. Waarom doe je wat je doet? Wat is jouw innerlijke drijfveer en motivatie? Misschien verandert dit je eerste lijstje. Je verlangens en doelstellingen worden scherper!

Weet je waarom je nu gaat doen wat jij wilt? Omdat je zelfrespect hebt. Omdat je in jezelf gelooft en weet dat jij de enige bent die verantwoordelijk is voor je beperkingen, herstel, kwaliteiten, uitdagingen, enz. Lever jouw unieke bijdrage aan het geheel! Doe het voor in 2019! Voor jezelf en de ander!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.