In ‘t zonnetje

In deze rubriek zet ik regelmatig een bijzonder iemand in het zonnetje.

Hans Bax

Een echte gentleman, die laat zien dat Noblesse Oblige voor iedereen geldt. Schreef recensie over “De mens in de 21e eeuw”. Zie http://www.pyramide.nl. Is zeer actief en zet zijn diverse kwaliteiten nationaal en internationaal in voor diverse organisaties. Een man die ik als professional en medemens zeer waardeer en hoogacht. Een voorrecht om hem te kennen.

Engbert Breuker

Ik ontmoette hem als Chief Emotion Officer van Pentascope. Hij is lid van de Commissie van Aanbeveling van de Stichting Globaliseringscentrum en nam deel aan de workshop “Duurzame ontwikkeling”. Zie http://www.ikverbind.nl. Engbert is origineel, gedreven en verbindt graag en zet op verschillende manieren zijn deskundigheid en vaardigheden in voor een duurzame wereld. Ik onderhoud graag een duurzame relatie met hem. Lees meer over hem op http://www.bewegende-beelden.nl en http://www.svnnederland.nl

Huub en Adelheid Kortekaas

Begin dit jaar bezochten Joke en ik Huub en Adelheid Kortekaas. Een bijzondere ontmoeting, waarbij Huub en ik ons boek uitwisselden. Ga naar http://www.huubkortekaas.nl en onderstaande filmpjes. Die laat ik graag voor zichzelf spreken. Ga naar http://www.ikverbind.nl en je begrijpt de verbinding. Bekijk de videopresentaties van Huub & Adelheid Kortekaas:

THE SPIRITUAL GARDEN: http://pepeyn.nl/downloads/kortekaas/spiritualgarden.mov
(speelt af met QuickTime) http://pepeyn.nl/downloads/kortekaas/spiritualgarden.wmv
(speelt af met MediaPlayer)
DE TEMPELHOF: http://www.pepeyn.nl/downloads/HK_video.mov (speelt af met QuickTime) http://www.pepeyn.nl/downloads/HK_video.wmv (speelt af met MediaPlayer)

 

7 Comments, RSS

 1. Engbert 5 June, 2008 @ 10:08

  Mooi om zo te lezen… je verdient hetzelfde..staat er al een artikel van jou op bewegende beelden?

 2. Bert-Jan van der Mieden 1 August, 2008 @ 22:02

  Beste Engbert,

  Bedankt voor deze reactie. Ik heb nog niet geschreven op bewegende beelden, maar houd dat zeker in gedachten. Je merkt wel dat ik op dit moment druk doende ben met het opbouwen van dit weblog. Hartelijke groeten,

  Bert-Jan

 3. Yolanda Eijgenstein 11 September, 2008 @ 01:42

  Goedemorgen Bert-Jan,

  Altijd fijn om in het zonnetje te staan.
  Voelt lekker warm.
  Dank voor je woorden.
  Heb het naast Why Company, Iederwijs en kids erg druk met uit de klauwen gelopen hobby: MiYu Magic Stones. (zie http://www.miyu.nl) Ben er super trots op en geeft een bijzonder gevoel om een droom werkelijkheid te maken… en het te laten slagen… elke keer weer… met ups en downs uiteraard.
  Als ik iets meer tijd heb, spreken we een keer af.
  Hoop dat alles naar wens gaat met jou.

  Met magische groet van Mi voor Yu,

  Yolanda

 4. Bert-Jan van der Mieden 11 September, 2008 @ 06:50

  Hoi Yolanda,

  Zo mag ik het graag horen: Lekker warm in het zonnetje en je vult me aan met weer een bijzonder en creatief project van jou. Gaat jou zeker weer lukken. Succes! En degenen die mij kennen en mijn weblog lezen weten het: Tijdsbesteding is een eigen keuze. Alles op het goede moment. Wat mij betreft tot ziens en hartelijke groeten,

  Bert-Jan.

 5. Anita den Besten 1 November, 2008 @ 13:29

  Hallo Bert-Jan,

  Hartelijk dank dat je ons in het zonnetje hebt gezet, het is altijd fijn dat mensen ons waarderen.
  Veel succes met alles en wie weet komen we elkaar weer eens tegen.

  Hartelijke groeten,
  Anita den Besten
  Kindermandjes.nl

 6. Ananda Reijnen 9 December, 2008 @ 11:55

  Beste Bert-Jan,

  Hartelijk dank voor je positieve bericht over IMC Weekendschool. Daar zijn wij uiteraard heel blij mee. Heel veel succes met de site.

  Met vriendelijke groet,
  Ananda Reijnen
  IMC Weekendschool

 7. Evelyn Y. van Royen 22 November, 2010 @ 20:04

  Hoi Bert-Jan,

  Dat kon ik toch vanmorgen niet bedenken, dat ik vanavond bij jou in het zonnetje zou staan! Helemaal geweldig, maar daar ben jij ook jij voor: de man die de wereld verbindt! Blijf verbinden totdat we één gigantisch groot netwerk vormen! Have fun and thanks!
  Evelyn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.