In ‘t zonnetje

In deze rubriek zet ik regelmatig een bijzonder iemand in het zonnetje.

Hans Bax

Een echte gentleman, die laat zien dat Noblesse Oblige voor iedereen geldt. Schreef recensie over “De mens in de 21e eeuw”. Zie http://www.pyramide.nl. Is zeer actief en zet zijn diverse kwaliteiten nationaal en internationaal in voor diverse organisaties. Een man die ik als professional en medemens zeer waardeer en hoogacht. Een voorrecht om hem te kennen.

Engbert Breuker

Ik ontmoette hem als Chief Emotion Officer van Pentascope. Hij is lid van de Commissie van Aanbeveling van de Stichting Globaliseringscentrum en nam deel aan de workshop “Duurzame ontwikkeling”. Zie http://www.ikverbind.nl. Engbert is origineel, gedreven en verbindt graag en zet op verschillende manieren zijn deskundigheid en vaardigheden in voor een duurzame wereld. Ik onderhoud graag een duurzame relatie met hem. Lees meer over hem op http://www.bewegende-beelden.nl en http://www.svnnederland.nl

Huub en Adelheid Kortekaas

Begin dit jaar bezochten Joke en ik Huub en Adelheid Kortekaas. Een bijzondere ontmoeting, waarbij Huub en ik ons boek uitwisselden. Ga naar http://www.huubkortekaas.nl en onderstaande filmpjes. Die laat ik graag voor zichzelf spreken. Ga naar http://www.ikverbind.nl en je begrijpt de verbinding. Bekijk de videopresentaties van Huub & Adelheid Kortekaas:

THE SPIRITUAL GARDEN: http://pepeyn.nl/downloads/kortekaas/spiritualgarden.mov
(speelt af met QuickTime) http://pepeyn.nl/downloads/kortekaas/spiritualgarden.wmv
(speelt af met MediaPlayer)
DE TEMPELHOF: http://www.pepeyn.nl/downloads/HK_video.mov (speelt af met QuickTime) http://www.pepeyn.nl/downloads/HK_video.wmv (speelt af met MediaPlayer)

 

7 Comments, RSS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.