JOUW INNERLIJK LICHT, VERBONDENHEID EN HET LICHT!

In wezen gaat het om wat ons van binnenuit met elkaar verbindt. De brandende kaars is het symbool van ons innerlijk licht. Of het nu een grote, kleine, dikke, dunne, lange, korte, vierkante of ronde kaars is, het vlammetje is hetzelfde. Het gaat niet om de uiterlijke verschijning, positie, rol of functie, maar om wie we Zijn. Dat verbindt ons ook met het Licht.

Dat is de betekenis van het “Ieder mens is van innerlijke adel en adeldom verplicht”. Waarbij ieder diens unieke bijdrage levert aan en diens medeverantwoordelijkheid heeft voor het Geheel.

Ont-dek en her-inner je dat, door te luisteren naar jezelf, de ander en het andere. Dan komen we op basis van vertrouwen en verbondenheid tot de vitale samenleving die wij met elkaar willen realiseren.

Ik wens iedereen een jaar toe waarin we floreren, door de regie stevig ter hand te nemen in leven, wonen en werken. Onthoud daarbij, dat het kleinste licht de machtigste duisternis verdrijft. Laten we er samen wat moois van maken!

Met hartelijke groet,

Bert-Jan.

IMG_1218

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.