Over Nieuwsbrieven: WIL JIJ MET MIJ SAMEN WERKEN AAN EEN LUISTERRIJKE TOEKOMST?

WIL JIJ MET MIJ SAMEN WERKEN AAN EEN LUISTERRIJKE TOEKOMST?

Slechts een paar maal per jaar verstuur ik een nieuwsbrief. Maar die gaan dan ook ergens over. Namelijk over hoe wij een luisterrijke toekomst kunnen creëren o.b.v. persoonlijk leiderschap. Vandaag of morgen stuur ik weer een nieuwsbrief uit. Met als onderwerp: “Over presteren, stress en innovatieve toepassingen.”

In verband met de nieuwe wetgeving vraag ik daarin expliciet om toestemming voor het toezenden ervan. Wellicht ontvang jij ook die nieuwsbrief. Mijn vraag is of je in je mailbox alert wilt zijn op mijn nieuwsbrief en je akkoord wilt geven.

Mijn missie is: Organisaties laten floreren door regie. Dat kan alleen door de dialoog met elkaar aan te gaan. Vandaar dat ik eraan hecht ook jou de nieuwsbrief te mogen sturen. Als je akkoord gaat, ontvang je daarom van mij een waardevolle attentie.

Op geen enkele wijze worden je gegevens gedeeld met andere bedrijven. Je emailadres wordt opgeslagen t.b.v. verzending van uitnodigingen conform de nieuwe AVG-wetgeving, ingaande per 25/05/2018.

Krijg je nog geen nieuwsbrief en wil je die toch ontvangen, stuur dan een mailtje naar bjpvandermieden@pyramide.nl met de volgende tekst: Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuwsbrieven van Pyramide naar het mailadres:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.