WEEKEND TIMEMANAGEMENT!

Ze zijn er; mensen die als ze op hun werk zijn, liever thuis zijn, maar als ze thuis zijn, zijn ze liever op het werk. Dus: Liever gewoon heel ergens anders. Niet op het werk en niet thuis. En dan is het nu weer weekend!

Iedereen wil wat en vraagt wat. Zeuren moet je al helemaal niet doen. Ze hebben recht op jouw aandacht en tijd. Zeker je partner, die ook een drukke baan heeft. Kinderen brengen en halen. Als kers op de taart de wederzijdse familie, die ook nodig weer gebeld moet worden, of – nog erger – bezocht. Die file op vrijdagmiddag is zo erg nog niet. Even rust, met je favoriete muziek.

Gelukkig heb je een abonnement op de PyramideRegieLijn. Als het je echt teveel wordt, kun je bellen en/of mailen. De gedachte dat het kan is al rustgevend. Wat een topdienst! Altijd een professioneel advies en je lacht zelfs weer als je hebt opgehangen.

En dan maandag dat ge…… weer op het werk. Die vergadering. Die collega die niet spoort. Ook daarover kun je sparren. Of: Hoe realiseer ik volgende week omzet? We willen toch op vakantie!

Bert-Jan, stuur mij maar wat informatie over de PyramideRegieLijn.

Mail even naar bjpvandermieden@pyramide.nl en je krijgt het snel.

Heb een goed weekend!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.