“Bert-Jan, hoe kom ik deze dagen door?”

Hij bekleedt een managementfunctie. In de afgelopen 26 jaar is het een medewerker, bestuurder, ondernemer, directeur, lid van het managementteam of van de RvC of RvT. De vraag is hetzelfde, en het probleem ook. Ook al is het altijd een unieke, individuele situatie.

Het verhaal heeft een grote gemeenschappelijke deler: Het werk is belangrijk. De hypotheek moet immers betaald. Je doet het voor het gezin. De concurrentie is moordend. De marktontwikkelingen….. enz. Allemaal begrijpelijke en valide argumenten. Ze hebben ook altijd gelijk en dat geef ik ze ook.

Maar dan toch die vraag. Ze snappen dat ze niet willen en kunnen leven zonder hun partner en hun kinderen. En dan komt er een moment dat het angstzweet ze uitbreekt. Dat ze in huilen uitbarsten. Zomaar.

Hoezo zomaar? Een emmer loopt op enig moment over.

Wees slimmer. Stuur mij een mailtje met je probleem, je uitdaging, je vraag. Hemelvaartsdag is voor jouw gezin. Vrijdag doe je wat aan je werk, maar je schrijft mij in ieder geval een mailtje. Dan gaan we daarna werken aan jouw PersoonlijkRegiePlan. Vertel het pas aan je partner als je mij dat mailtje gestuurd hebt. Want zo geloofwaardig was je tot nu toe niet. Geloof in jezelf. Pak de regie. bjpvandermieden@pyramide.nl

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.