ER WORDT GOUD GELD VERDIEND AAN “WE ZIJN ONS BREIN”.

Natuurlijk is het fantastisch en van groot belang, dat we steeds meer te weten komen over het functioneren van ons brein. Maar nu zie ik allerlei heisessies, cursussen en programma’s als paddestoelen uit de grond schieten en probeert men schijnhouvast te krijgen, om ons gedrag te begrijpen. Heel “interessant” natuurlijk om te weten waar wat zit en waar e.e.a. vandaan komt en dat u nu kunt vertellen dat u het brein snapt.

En werkt het bij uw partner, kinderen, ouders en die ene collega? Verandert hun gedrag al? En bent u zelf nu volledig in balans?

Stop met die verspilling in geld, tijd en zelfs in motivatie. U bent niet uw brein, maar u heeft het!

En ………. u kunt het ook goed gebruiken. Doe dat, is mijn Regietip.

Besteed tijd en geld liever aan leren luisteren naar uzelf, de ander en het andere. Ga naar pragmatische, goed onderbouwde – en in de afgelopen ruim 25 jaar zinvol en waardevol gebleken – bijeenkomsten. Die u nieuwe inzichten en concrete handvatten bieden en e.e.a. doet ervaren. Waar u meteen mee aan de slag kunt in leven, wonen en werken. Waardoor verlangens en doelstellingen gerealiseerd worden en  organisaties, groepen en individuen floreren door regie!

Pak de regie: bjpvandermieden@pyramide.nl

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.