Sprekersprofiel Bert-Jan van der Mieden: “Wij zijn allemaal van innerlijke adel en adeldom verplicht” 

Jhr Bert-Jan Peter van der Mieden gelooft in Vertrouwen, Verbondenheid en Vitaliteit. Als ‘vertrouwensmanager’ helpt hij met het winnen, herstellen en vergroten van Vertrouwen. Leidend tot optimale communicatie en stevige en duurzame Verbondenheid met de stakeholders en Vitaliteit op individueel, team- en organisatieniveau.

Bert-Jan van der Mieden werkt sinds 1992 vanuit zijn eigen organisatie PYRAMIDE. Daarvoor werkte hij in de gezondheidszorg, vervulde staf- en managementfuncties in het bedrijfsleven en heeft jarenlange bestuurservaring. Van der Mieden is auteur van het standaardwerk ‘De mens in de 21e eeuw’ en het boek “Eenheid in verscheidenheid”. Sinds 1992 werkt hij als loopbaanprofessional, trainer, (executive) coach, psychosociaal therapeut en relatietherapeut. Hij ontwikkelde een universeel toepasbare methodiek en instrumentarium en begeleidt organisaties als Organisatieregisseur en individuen en teams als Levensregisseur. Tevens verzorgt hij de Masterclass “Vertrouwensmanager”.

Door zijn indrukwekkende interview met Pim Fortuyn in 2001 werden zijn kwaliteiten als diepte-interviewer ontdekt en presenteerde hij tv-programma’s. Dit leidde tot oprichting van UwBiografie, waarbij mensen onderscheidend in beeld worden gebracht. Van der Mieden zet zich tevens in voor de rechten van de mens via zijn Stichting Globaliseringscentrum. Met het PyramideRegieNetwerk verbindt hij particulieren en professionals uit alle maatschappelijke disciplines. Door co-creatie en multidisciplinaire projecten kunnen we ons ontplooien én een humanere wereld realiseren.

Door deze unieke combinatie van inzicht, kennis en ervaring wordt hij gezien als vertrouwensexpert en specialist op het gebied van persoonlijk en verdiepend leiderschap. Bert-Jan van der Mieden richt zich met name op leidinggevenden: bestuurders, commissarissen, directeuren, managers en ondernemers. Hij vertelt op inspirerende wijze hoe we door Vertrouwen, Verbondenheid en Vitaliteit tot duurzame ontwikkeling kunnen komen. Hij doet dit vanuit zijn heldere visie op innovatie en mensenrechten. Bert-Jan leert de deelnemers anders en diepgaand te luisteren naar zichzelf, de ander en het andere. Daardoor wordt het potentieel optimaal benut.

Van der Mieden biedt nieuwe, perspectiefrijke inzichten, heldere praktijkvoorbeelden en concrete handvatten, leidend tot optimaal persoonlijk en verdiepend leiderschap. Resulterend in vertrouwen, verbondenheid en vitaliteit, meer snelheid en omzet, minder kosten en verzuim, hogere kwaliteit en optimale communicatie.

In zijn praktijk merkte Bert-Jan van der Mieden dat het vertolken van zijn zielenklanken via klassieke piano-improvisaties een positief effect had. Hij verzorgt daarom zowel lezingen, pianorecitals, als optredens waarin beide worden gecombineerd. Zijn pianorecitals en (internationale) optredens, waarin hij zijn unieke improvisaties combineert met een lezing, worden als zeer inspirerend, stimulerend, verrijkend en motiverend ervaren. Hij verbindt en versterkt voelen en denken. Na zijn optredens haalt u meer muziek uit uzelf en anderen. Leidend tot meer vertrouwen, geluk en succes.

Bert-Jan is ook inzetbaar als dagvoorzitter en interviewer. Duur, interactiviteit en vergoeding in overleg. Optimale afstemming met de opdrachtgever. Voorbeelden van optredens: Persoonlijk en verdiepend leiderschap / Levenskunstenaars: Spiritualiteit in de 21e eeuw / Op koers naar een effectieve, efficiënte en flexibele organisatie / Floreren door regie in leven, wonen en werken / De kansen van crises, duurzaamheid en globalisering / Eenheid in verscheidenheid: Verlangens en doelstellingen realiseren door multidisciplinaire samenwerking.

Persoonlijke missie Bert-Jan van der Mieden: Bewust worden, bewust zijn en bewust doen.

 

bjpvandermieden@pyramide.nl / 055 522 39 26 / 0653 313 147.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.