Herstel van vertrouwen, verbondenheid en vitaliteit begint nu.

 

Welke schade heb je opgelopen in denken, durven, kunnen, mogen, voelen en willen? Wat waren je verlangens daarin? Het verleden kunnen we niet ongedaan maken, maar we kunnen in het hier en nu de schade wel herstellen. Dat begint met het een beeld te maken van wie je als onbeschadigde persoon bent. De mens zonder verdriet, minderwaardigheidsgedachten en minderwaardigheidsgevoelens. Je bent wie jij vanbinnen wilt zijn. En dat is altijd de mens die zelfvertrouwen heeft, het leven vertrouwt, de kansen en mogelijkheden ziet en de uitdagingen wilt aangaan. Vanuit eigen autonomie en kracht. Dat is ook altijd de mens die verbonden is met de ander en het andere, ook al lijkt het nu niet zo. In wezen is alles met elkaar verbonden. En het is altijd de vitale mens, ook al ben je dat nu fysiek, psychisch, sociaal, relationeel en/of spiritueel niet optimaal op dit moment.

Je kunt dat beeld nu maken aan de hand van jouw zielsverlangen. Schrijf in een paar zinnen op wat jouw levensvisie en levensmissie is en wat jouw persoonlijke inkleuring is van de volgende universele menselijke eigenschappen: kracht, liefde, schoonheid, vertrouwen, vreugde, waarheid, wijsheid en zuiverheid. Dat is de persoon die jij in wezen bent. Dit is de basis van het schilderij dat jij nu verder kunt opbouwen en inkleuren.

Je kunt ook een beeld maken van de relaties die jou gelukkig maken. Wat zijn jouw verlangens ten aanzien van gezonde, energie gevende relaties in leven, wonen en werken? Met dit ideaalplaatje heb je die natuurlijk nog niet gerealiseerd, maar ook hiervoor heb je nu een basis gelegd. Dit is wat jij wilt!

En tenslotte kun je je een beeld maken van de gewenste situatie betreffende jouw vitaliteit. Zowel op fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal, relationeel als spiritueel niveau. Wat zijn jouw verlangens daarin?

Je hebt nu drie stappen voorwaarts gezet op weg naar het ontdekken en realiseren van jouw verlangens en doelstellingen. Je weet wat je wilt en op basis daarvan kun je het heden en het verleden onder de loep gaan nemen. De situatie toen, de situatie nu en de gewenste situatie heb je nu in beeld. Maar je wilt meer, want je wilt het nu gaan concretiseren en je schilderij helemaal afmaken, zodat je weet wie je bent, wat je wilt en hoe je je verlangens en doelstellingen zo snel en goed mogelijk kan realiseren. Ik kan je daarbij helpen, want ik heb hiervoor een instrumentarium en methodiek ontwikkeld: Het concept Levensregisseur. De informatie daarover stuur ik je graag toe.

Telefoon: 0653  313 147 / mail: bjpvandermieden@pyramide.nl

Welke stap ga jij nu zetten om de regie in leven, wonen en werken stevig ter hand te nemen en om gelukkig en succesvol te zijn in vertrouwen, verbondenheid en vitaliteit?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.