Gevraagd: Verpleegkundige

Het Janusziekenhuis biedt verpleegkundigen een prettige werksfeer. Ons ziekenhuis streeft naar gestandaardiseerde processen, optimale controle en gespecificeerde prestatie-indicatoren, waardoor u optimaal kunt functioneren. Wij werken continu aan kwaliteitsverbetering, zodat in kleine teams gewerkt kan worden. De goed opgeleide medici en andere professionals zorgen ervoor dat u qua kennis niet overbelast wordt en gewoon uw taken kunt uitvoeren. Leiding en management zorgen zodoende niet alleen voor een goed geoliede, efficiënte organisatie, maar ook voor een goed rendement, waardoor u zeker bent van uw baan. De werkdruk is zodanig dat u voldoende uitdaging in uw werk ervaart, maar er genoeg ruimte is voor het leveren van uw bijdrage aan het continu verbeteren van onze beleidsplannen en budgetten. Mede in het belang van uw eigen afdeling. U participeert in ons meerjarenplan “Inspraak loont”. Het ziekenhuis beschikt over voldoende ICT-toepassingen.

Onze salarissen zijn niet alleen conform de cao in de zorg, maar wij doen er graag een schepje bovenop. Behalve optimale inroostering, bent u in de gelegenheid gebruik te maken van de in het ziekenhuis aanwezige voorzieningen ter bevordering van uw lichamelijke gesteldheid en conditie. Tevens heeft het ziekenhuis een speciale regeling getroffen met een tweewielerhuis,  waardoor u altijd over een gratis fiets kunt beschikken. Ook hebben wij een uitgebreid intern opleidingsprogramma, zodat u blijvend ons aanbod onder de aandacht kunt brengen. Tenslotte kunt u al na drie jaar dienstverband, net als onze specialisten, meedoen met het winstdeelnemingscertificatenplan. Wij staan garant voor optimale samenwerking.

U bent een flexibele persoonlijkheid, die al vroeg vol idealen zat. U beschikt ruimschoots over administratieve vaardigheden en heeft meerdere jaren ervaring in het voeren van productiegesprekken. De bereidheid om af en toe in contact te komen met patiënten is een pré. Als u een bijdrage wilt leveren aan de personeelskrant “Meters en weters” dan heeft u een streepje voor. Uw sollicitatiebrief met uw motivatie en gewaarmerkte CV kunt u naar onderstaand adres opsturen ter attentie van onze clustermanager mevrouw drs. J.A.M. Houwenzo. Referenties uit de financiële of industriële sector worden op prijs gesteld.

Het Janusziekenhuis:”Goed personeel is onze zorg”.

2 Comments, RSS

 1. danielle 11 December, 2008 @ 21:39

  Hallo Bert-Jan
  Wat een mooie vacature, zeg me maar waar ik moet solliciteren.
  Het is natuurlijk wel een ideale situatie, eigenlijk te mooi om waar te zijn.
  Jammer dat de realiteit iets minder rooskleurig is, maar nog steeds een prachtig beroep, waar eigenlijk meer mensen zouden moeten komen werken.
  groeten danielle

 2. Bert-Jan van der Mieden 12 December, 2008 @ 13:41

  Hoi Danielle,

  Bedankt voor je mooie reactie. Ook buiten het weblog om kreeg ik een soortgelijke cynisch bedoelde reactie. Ook hier zou ik bijna denken dat de reactie niet cynisch bedoeld is. Als verpleegkundige ken jij echter de werkelijkheid. Ik hoop dat het werkers op alle niveaus in de zorgsector aanspoort om iets aan deze situaties te doen.
  Hartelijke groeten,

  Bert-Jan.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.