Executives hoeven niet naar een duur herstellingsoord

Dit weblog heeft niet als primaire doelstelling om mijn werk te promoten, maar in de media verschijnen de laatste tijd berichten, die aanleiding genoeg zijn om te reageren. Er zijn tegenwoordig op een paar plaatsen in het land luxe centra waar executives, managers en (zelfstandig gevestigde) professionals met hun problemen terecht kunnen. Dat kan een relatieprobleem zijn met partner, kinderen of collegae, een (naderende) burn-out, een (dreigende) verslaving, depressiviteit, enz. Daarvoor hoef je echter niet naar het buitenland of naar een duur onderkomen.

Ze kunnen gewoon bij mij terecht. Dat is simpel en kan voor een betaalbaar tarief, dus niet onnodig duur. Na vijf jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg, zeventien jaar in diverse staf- en managementfuncties in het bedrijfsleven en sinds mei 1992 werkzaam als o.a. counselor, partner-relatietherapeut en (executive) coach heb ik een zeer brede en diepgaande kennis en ervaring opgebouwd.(zie http://www.pyramide.nl).

Uitrusten en goed eten kunnen executives, desnoods met mijn hulp, altijd wel regelen en daarvoor heb ik tips genoeg in huis. Tevens heb ik een (internationaal) netwerk van topdeskundigen op diverse gebieden. In deze tijd, waar men alle zeilen dient bij te zetten, zijn bovengenoemde problemen ook ambulant, en in combinatie met werk, heel goed op te lossen. Het is minder ingrijpend in privé- en werkleven. Zeker omdat bij mij begeleiding ook ’s avonds en in het weekend mogelijk is. Mijn vierentwintig uur en zeven dagen per week beschikbaarheid wordt zeer op prijs gesteld.

Tevens zijn er executives die mijn lees-, studie- en werkboek “De mens in de 21e eeuw” niet alleen zelf lezen en bestuderen, maar ook als relatiegeschenk cadeau doen. Die investering van veertig euro helpt in ieder geval bij het scherp stellen van de proble(e)m(en) en doelstellingen en scheelt weer een of meerdere consulten. Dat zijn toch goede en lucratieve resultaten in deze decembermaand. Goede, effectieve, efficiënte en doelgerichte zorg begint zo men wil met een goede lunch of goed diner. Maar men kan ook bellen voor een afspraak:

Telefoon: 055 5 22 39 26 of mobiel: 0653 31 31 47. “Buiten het resort is van der Mieden er voor de board” .

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.