WIL JIJ MIJ EEN HANDJE HELPEN?

 

“Het rustige beginspel raakte direct” en “Dit is voor herhaling vatbaar”.

 

Dat zijn een paar zinnen uit het verslag dat gemaakt werd van mijn optredens voor mensen met dementie in huize de Hofstee in Rotterdam. Bijzondere belevenissen, niet alleen voor de bewoners, maar ook voor de aanwezige professionals en mijzelf. En met bijzondere resultaten.

Vanwege de positieve en bijzondere effecten van mijn pianospel besloot ik om meer optredens in verpleeghuizen en zorginstellingen te gaan verzorgen. Om niet meer afhankelijk te zijn van de aanwezigheid van een instrument ging ik op onderzoek uit naar een goed en draagbaar alternatief. En dat heb ik gevonden! Maar dat is wel een investering van 5500 euro.

Toen kreeg ik de tip: “Waarom start je niet een crowdfunding-actie!” En daar is ie dan! Help je mee? Bijvoorbeeld al door dit bericht te delen?! Hierdoor wordt het mogelijk overal te spelen, waardoor veel meer mensen bereikt kunnen worden. Bijvoorbeeld op een afdeling en in andere instellingen zoals hospices, ziekenhuizen en bij mensen thuis.

Bijvoorbaat dank voor je hulp! Ga s.v.p. naar https://www.doneerdoel.nl/actie/1110/optredens-voor-mensen-met-dementie-met-klassieke-pianoimprovisaties

Met hartelijke groet,

Bert-Jan van der Mieden.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.