DE HELENDE WERKING VAN MUZIEK IN EN VOOR ORGANISATIES

Het werkt. Het is alweer lang geleden dat ik bij de Belastingdienst een groep managers een training in Luisteren mocht geven. Ik mocht toen de vleugel gebruiken die in de hoek van de ruimte stond. Zo begon het voor groepen. We zijn nu een aantal CD’s en diverse optredens in en voor organisaties en voor hun in- en externe (internationale) relaties verder. Muziek verbindt. Het is een universele taal.

Begin dit jaar mocht ik ervaren dat mijn klassieke improvisaties ook een bijzonder positieve werking hebben op mensen met dementie. Een bijzondere belevenis en dankbaar werk.

Executives hebben er baat bij. Leiders, managers, bestuurders en ondernemers, medewerkers, klanten en leveranciers, enz. hebben er baat bij. En nu dus ook bewoners. Vertrouwen wordt vergroot of versneld bereikt. Er ontstaat verbondenheid waardoor er sneller en betere resultaten worden geboekt. Dat is wat ik o.a. terugkrijg van opdrachtgevers en luisteraars.

Je kunt er het jaar mee afsluiten rond de Kerst. En / of het nieuwe jaar ermee beginnen bij een Nieuwjaarsbijeenkomst. Ik treed ook op als dagvoorzitter / pianist en spreker / pianist.

http://www.bertjanvandermieden.com

http://www.classicimprovisations.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.