“JIJ HEBT DAT BELANGRIJKE GESPREK GERED”

 

Hij belde mij woensdagavond op vanuit het buitenland. De volgende ochtend zou hij een belangrijk gesprek hebben. Eigenlijk meer een onderhandeling. Er stond veel op het spel. Hij was professioneel genoeg om dat gesprek goed aan te kunnen. Daar had hij mij niet voor nodig. Maar de problemen op het thuisfront werden hem net even wat teveel door een gebeurtenis daar. Dat leidde hem teveel af, waardoor hij zich niet kon concentreren en zijn laatste voorbereiding in de soep dreigde te lopen. Hij was ook bang dat hij slecht zou slapen, hetgeen het gesprek ook niet ten goede zou komen.

We spraken elkaar een klein half uur, waarin ik hem ook een paar inzichten en concrete handvatten meegaf en daarmee was hij geholpen. Later vertelde hij mij dat het goed was gegaan. Het gesprek met mij was goud waard geweest.

Dit is een van de vele voorbeelden, die het belang van de PyramideRegieLijn onderstreept. Al 26 jaar begeleid ik mensen ook via de mail en de telefoon. We hebben elkaar dan in ieder geval een keer ook gesproken en afspraken gemaakt.

Wil jij meer info, stuur dan een mailtje naar bjpvandermieden@pyramide.nl

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.