HOE VOORKOM JE EEN HARDE BREXIT? HOE HERSTELLEN WE DE EXPORT NAAR RUSLAND? WAARDOOR KUNNEN WE MEER EXPORTEREN?

Nederlanders zijn kooplieden en handelaren. Al eeuwen lang veroveren wij nieuwe markten. En als er een markt wegvalt, dan vinden we altijd wel weer een nieuwe. Toen Rusland de grenzen sloot, verkochten we even later meer tuinbouwproducten aan Brazilië. Als de export naar Engeland mocht verminderen, dan vinden we wel weer een andere afzetmarkt. Op die handelsgeest kunnen we trots zijn!

Maar als we verlies kunnen voorkomen en meer kunnen exporteren, bijvoorbeeld naar Rusland, dan zijn we daar wel blij mee. Daarbij draait het niet alleen om goede producten en diensten, maar met name om stevige, gezonde en duurzame relaties! Daarom werd ik gevraagd door een internationale organisatie om voor een veertigtal Europese relaties op te treden, om de band met hen te verstevigen. E dat lukte! Met voor mij een fantastische bedankbrief van de CEO als gevolg. Dat is dankbaar werk!

De relatie tussen landen verstevigen? De relatie met uw (internationale) klanten, leveranciers of andere relaties verstevigen en continueren?

Bel mij even: 0653 313 147. Of mail mij: bjpvandermieden@pyramide.nl

Zie www.classicimprovisations.com.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.