Hoe voorkom je problemen in de privé- en werksfeer?

Ook tijdens de feestdagen kan het helemaal mis gaan. Door “gedwongen” bezoekjes, teveel stress op het werk, waardoor men te geprikkeld is, of door al het onuitgesprokene, enz.

We willen allemaal de regie over de belangrijke zaken in ons leven. Maar er kunnen problemen in de privé- of werksituatie zijn, die men niet meer kan hanteren. Of we moeten een belangrijke beslissing nemen, een belangrijke onderhandeling voeren, of een ander gesprek, waarvoor een goede voorbereiding nodig is, om de regie stevig in de hand te hebben.

Herken jij dit en wil je sparren met een onafhankelijke gesprekspartner? Bel dan de PyramideRegieLijn. Professionele begeleiding in de vorm van Direct coaching, o.a. voor ondernemers, bestuurders, leiders, managers en medewerkers. Of voor bijvoorbeeld advocaten, specialisten en hulpverleners. Je kunt dan 24/7 contact opnemen met Pyramide. Voor een diepgaand gesprek, of even kort voor snelle handvatten. Bel de avond van tevoren, of eerder, net wat je wilt, en het resultaat zal verrassend blijken.

Ik lever deze Direct coaching-dienst al ruim 25 jaar en die wordt zeer op prijs gesteld. Ik licht graag de mogelijkheden en voordelen toe.

Voor meer informatie: 055 522 39 26 of mail naar info@pyramide.nl

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.