HET IS DE WEEK VAN……….

Ik heb een lijst van “De dag van……” uit 2007. Vandaag, 14 november is het bijvoorbeeld Wereld Diabetesdag. Natuurlijk is het belangrijk om daar aandacht aan te besteden, maar tegelijkertijd is het ook de week van de Senioren! Kennelijk verandert de lijst, want het is nu ook de Week van de Werkstress. Donderdag 16 november is het de Internationale Dag van de Verdraagzaamheid en de 20e is de Dag van de Rechten van het Kind. Enz. U heeft van 17 tot 24 oktober waarschijnlijk ook de Landelijke Wetenweek gemist. Je zou er stress van krijgen!

Als zowel werkgevers als werknemers 365 dagen per jaar hun eigen verantwoordelijkheid nemen t.a.v. van stress, dan heb je zo’n Week van de Stress helemaal niet nodig.

En beste lezer, als u naar uzelf luistert, dan weet u net als ieder mens, waardoor u stress krijgt en hoe u dat kunt voorkomen. En eigenlijk weten we meestal ook best wel wat we moeten doen als we wel teveel stress hebben. Inderdaad, niet altijd! Dan is het mooi als iemand er zijn vak van heeft gemaakt om mensen te helpen daar weer vanaf te komen en er vervolgens geen last meer van te krijgen!

Wordt Levensregisseur en geniet daar 365 dagen per jaar van! En als u behoefte heeft aan een week van de Regie doe dat dan in november. Dan heeft u een fijne feestmaand.

Zie http://www.levensregisseur.eu

Mail naar bjpvandermieden@pyramide.nl of bel naar 0653 313 147 voor meer informatie.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.