DE DRIE CRITERIA DIE WELDENKENDE BURGERS VAN POLITIEK DEN HAAG VERWACHTEN BIJ HET BEDRIJVEN VAN POLITIEK.

Natuurlijk geldt het niet alleen voor politici. Elke leider en manager in een organisatie  – en in feite ieder mens – zou zich bij al diens acties en reacties eerst de volgende vraag moeten stellen: “Voldoet wat ik doe of nalaat aan de volgende drie criteria: Liefde, Vertrouwen en Waarheid?”

Dan zouden er geen doden gevallen zijn bij Defensie, dan zouden kinderrechten niet geschonden worden bij Jeugdzorg, dan zou de kabinetsformatie geheel anders verlopen, dan zou het er anders toegaan in de boardroom en daarbuiten, enz., enz.

Als je erover doordenkt zijn dit geen softe, maar de drie hardste criteria! Het besturen, leiden en managen o.b.v. deze drie criteria is wel degelijk  mogelijk! En het is gelukkig ook te leren!

Je houdt ze nog liever even voor je en bespreekt ze liever nog niet a.s. maandag tijdens de vergadering? Alle begrip daarvoor! Maar pas ze zelf eens (bewuster) toe en merk dan de invloed die dat heeft. Ontdek de kracht en de betere resultaten door vertrouwensmanagement. Succes!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.