DE MASTERCLASS VERTROUWENSMANAGER

DE MASTERCLASS VERTROUWENSMANAGER

“Geen vertrouwen, geen resultaat”

Vertrouwen komt te voet en gaat te paard. In een organisatie verhindert een gebrek aan onderling vertrouwen nogal eens het uitvoeren van plannen en het realiseren van doelen. Vertrouwen is onmisbaar. Geen vertrouwen, geen resultaat.

Hoe krijgen we alle neuzen in dezelfde richting en hoe ontstaat draagvlak in de organisatie? Met een Masterclass Vertrouwensmanager in uw bagage bent u in staat om als vertrouwensmanager te opereren en de organisatie te beïnvloeden. Om wantrouwen om te zetten in vertrouwen.

Resultaten Masterclass

  • U krijgt inzicht in de oorzaken van het gebrek aan vertrouwen
  • U krijgt de handvatten om vertrouwen te herstellen en/of te vergroten
  • U krijgt inzichten en handvatten om de neuzen in dezelfde richting te krijgen en te houden
  • U weet anderen te motiveren de uitdagingen van uw organisatie aan te gaan

Uniek 

De naar keuze een- of tweedaagse in-company Masterclass Vertrouwensmanager is een combinatie van een unieke aanpak, unieke tools en unieke resultaten. De Masterclass vertrouwensmanager wordt gegeven door Bert-Jan van der Mieden. Hij schreef boeken en vele artikelen over vertrouwensmanagement en introduceerde de vertrouwensmanager. Samen met zijn partners helpt hij individuen, teams en organisaties met de door hem ontwikkelde methodiek.

De Masterclass is bestemd voor ondernemers, bestuurders, leiders en managers. Groepsgrootte 3-8 personen. Locatie: In-company, of De Verzameling te Westervoort, of Hotel Landgoed Zonheuvel te Doorn. Tijd: 9.30 – 17.30 uur. Prijs: Maatwerk(afhankelijk van aantal deelnemers).

Voor meer informatie: Bert-Jan van der Mieden Tel: 055 522 39 26 / 0653 313 147.

Mailadres: bjpvandermieden@pyramide.nl

 

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.