Wat betekent het voor jou en mij dat ik hier nu 777 maanden ben? 

 

Vandaag, 1 september, ben ik dus 64 jaar geworden. Met dank voor de vele felicitaties die ik mocht ontvangen! Nu vind ik leeftijd een zeer relatief begrip, maar ik vond het leuk om het om te rekenen in maanden en dat zijn er 768. Nu begint dit aardse leven bij de conceptie, dus ik ben hier nu 777 maanden! Dat vond ik een bijzonder getal en – nieuwsgierig als ik ben – ging ik Googelen wat dat getal betekent. En nu blijkt de betekenis daarvan niet alleen bijzonder te zijn voor mij, maar ook voor jullie, dus daarom deel ik mijn bevindingen hier graag. Al lezende wordt duidelijk wat jij er zelf aan hebt.

Het getal 7 is een bijzonder getal. Een paar voorbeelden daarvan: In de oudste heilige geschriften verwijst 7 naar de kracht van het Goddelijke en het wordt daarom het goddelijke getal genoemd. We kennen de 7 kleuren van de regenboog, de 7 chakra’s, de 7 dagen van de week en de 7 basistonen van de toonladder. Het lichaam vernieuwt zich in 7 jaar en het getal 7 komt veel voor in sprookjes! 🙂 In de numerologie is 777= 7+7+7 = 21 en 21 = 2+1 = 3. Dat cijfer refereert aan de heilige drie-eenheid. En de Hebreeuwse vertaling van “gevuld met Licht” geeft het getal 777. En met Licht hebben we allemaal iets, nietwaar! Het getal 7 verbindt dus het aardse en het geestelijke met elkaar. En dat vind ik boeiend. Maar wat heb jij daar nu aan?

In mijn eigen woorden vertaald refereert het getal 777 dus aan de weg die wij – dus jij en ik en wij allemaal – afleggen, om deze wereld en de meerdimensionale wereld in ons leven met elkaar te verbinden. Door ons bewust te zijn van de betekenis van het getal 777 bouwen wij een brug tussen ons lager en ons hoger denken en voelen. Je kunt op een terrasje zitten – bijvoorbeeld aan tafel 7 – met een drankje en denken aan je geliefde, of de schoonheid van het leven. Het vertelt iets over de manier waarop wij onze spiritualiteit uiten en doorgeven in ons aardse bestaan. Het getal 777 symboliseert de integratie van ons Zelf; onze ware persoonlijkheid, met onze lichamelijke aanwezigheid op deze aarde; de driedimensionale wereld. Het geeft ons als boodschap, dat we onze schijnpersoonlijkheid erkennen en herkennen, en bezig zijn meer ons Zelf te worden: Zelfrealisatie. En dat is toch inspirerend! En een felicitatie waard!

De Amerikaanse schrijfster en helderziende Doreen Virtue schrijft over het getal 777: ‘Gefeliciteerd met het werken aan jezelf!! Je hebt goed naar de goddelijke aanwijzingen geluisterd en hebt die wijsheid in succesvolle daden omgezet. Je plukt er nu al de vruchten van. Jouw succes inspireert en helpt mogelijk vele anderen, ga er dus alsjeblieft mee door!’ En dat vind ik een leuke felicitatie op mijn verjaardag, die ik graag aan jullie doorgeef.

Wellicht heb je nu de vraag:” En Bert-Jan hoe heb jij dat nu vorm gegeven?” Dat doe ik o.a. door het starten met het PyramideRegieNetwerk waar ik jullie gisteren op wees, maar ook met mijn nieuwe boek:”Eenheid in verscheidenheid”. Je hoeft niet jarig te zijn om je dat zelf cadeau te doen en het is een mooi cadeau voor iemand die ook graag de regie stevig ter hand neemt. Een handzaam boekje van precies 88 bladzijden. Dat is ook een mooi getal! http://www.levensregisseur.eu/boekbestellen.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.