Wil jij, omdat ik vandaag jarig ben, deze cadeaulichtjes doorgeven aan je netwerk?

Beste lezer,

Omdat ik vandaag jarig ben wil ik je iets vragen. Sinds augustus 2013 publiceer ik elke week een pianolichtje. Met enige verbazing, maar wel tot mijn grote vreugde, mag ik daar vele positieve en bijzondere reacties op ontvangen. Een korte greep daaruit:

“Jouw pianospel heeft mij diep geraakt, wat mooi! Dank je wel”.

“Heerlijk om op een moment van de dag een pianolichtje van jou te gebruiken als meditatie om weer bij mezelf te komen. Even wegdromen en gedachten schonen. Ik hoop nog van heel veel van jouw pianolichtjes te mogen genieten.”

“Heerlijk, dit pianospel van Bert-Jan. Rustgevend spel, waarbij zowel de luisteraar als de speler op zoek zijn. Hij naar zijn noten/tonen en ik naar de stilte in mij. Het had van mij nog langer mogen duren… een verstild warm moment in een hectische dag.”

Je begrijpt dat dit mij dankbaar stemt. De bijbehorende teksten bij de pianolichtjes zijn ook in het Duits en Engels beschikbaar. Mijn vraag aan jou is dan ook of je jouw (internationale) netwerk wilt attenderen op de pianolichtjes, die men gratis kan downloaden. http://www.classicimprovisations.com/pianolichtjes#show

Want wat is een mooier verjaarscadeau dan te hopen dat vele anderen baat hebben bij je pianospel?! Je doet er niet alleen mij, maar hopelijk vele anderen een plezier mee. Laten we in deze tijd geen kans onbenut laten om het leven wat “lichter” te maken.

Bij voorbaat mijn hartelijke dank.

Met hartelijke groeten,

Bert-Jan van der Mieden.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.