Tip: Pak voor 12 september deze kans om de regie te pakken in leven, wonen en werken!

Beste lezer,

Graag wil ik je herinneren aan de training Levensregisseur op 27 september. Want de eenmalige(!) vroegboekkorting geldt nog t/m 12 september en het zou jammer zijn om deze kans te missen.



De training is bedoeld voor mensen die de regie over hun leven meer in eigen hand willen hebben. Ze krijgen tools waar ze elke dag mee uit de voeten kunnen. Ze maken tijdens de training een plan waardoor ze grip krijgen op relaties en op hun eigen leven, nu en in de toekomst. Handig voor wie door de waan van de dag, stress en te veel keuzemogelijkheden wel eens vergeet wat hij echt wil.



De deelnemers aan de training krijgen inzicht in hun wensen en doelen en leren hoe ze dat concreet kunnen omzetten in acties. Het resultaat? Dankzij het PersoonlijkRegiePlan kunnen ze op een prettige manier samenleven met anderen, effectief samenwerken en hun invloed vergroten.



Geïnteresseerd? Of ken je iemand die hier iets aan zou kunnen hebben? Meer informatie is te vinden op www.levensregisseur.eu. Inschrijven kan hier. 

De eerstvolgende trainingsdag is op 27 september. Locatie: De Kapel in Hilversum.



Vroegboekkorting


Wie deze trainingsdag t/m 12 september boekt, ontvangt € 100,- vroegboekkorting. Wie voor deze datum ook de verdiepingsdagen boekt, ontvangt zelfs € 200,- korting.

Met vriendelijke groeten,

Bert-Jan van der Mieden
Organisatieregisseur / Levensregisseur

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.