Naar een wereld van verbindend leiderschap en management

We moeten af van of-of en gaan naar en-en. Na het postmodernisme is het tijd voor het Ennisme, de filosofie van de Verbinding. Het gaat daarbij o.a. om de verbinding tussen voelen en denken en ervoor te zorgen dat die elkaar in positieve zin versterken. Ik heb een methodiek en instrumentarium dat dit bereikt. Het is tijd voor een beweging waarbij we niet alleen met het hoofd denken en voelen met ons hart, maar ook voelen met het hoofd en denken met/vanuit ons hart. We hebben goede managers heel hard nodig. Geen managers zonder leiders en geen leiders zonder managers! Geen servant zonder power en geen power zonder servant! Van in tegenstellingen denken naar verbindend denken en…. doen! Nieuw denken is werelddenken!

Het is nu het moment om de leiding te nemen in een stap voorwaarts naar de wereld zoals die bedoeld is. Een samenleving en werkgemeenschappen waar mensen zich Zelf kunnen ontwikkelen en ontplooien, en in energieke, gezonde en duurzame relaties met elkaar samen werken. Ik heb nu, o.b.v. 22 jaar praktijkervaring, een instrumentarium en diverse elkaar aanvullende programma’s waardoor individuen, teams en organisaties datgene kunnen realiseren waar zij bijvoorbeeld over een jaar, en/of over x jaar willen staan.Zie http://www.levensregisseur.eu

Dat wil ik realiseren met een groep gelijkgestemden die elkaar aanvullen in elkaars professionaliteit. Wellicht iets om eens met elkaar van gedachten over te wisselen. Meld je s.v.p. als je daarvoor voelt. bjpvandermieden@pyramide.nl. Tel: 055 5 22 39 26.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.