“Een muzikale levensreis naar een luisterrijke toekomst”

Diverse keren heb ik in de afgelopen jaren mijn klassieke piano-improvisaties mogen vertolken. Kenmerk daarvan is dat het volkomen vrije, unieke improvisaties zijn: Ik weet niet wat ik ga spelen en ik kan ze ook niet meer naspelen. Ik stem mij af op het Hier en Nu, op het publiek en op de omgeving. Veelal leid ik de improvisaties ook kort in. Ik geef daarin de essentie weer van wat ik ga spelen. Wat ik dan vertel laat ik graag als een verrassing, maar het heeft te maken met onze levensreis. Hoe wij daaraan begonnen zijn, wat wij onderweg tegenkomen en hoe wij door te luisteren naar onszelf, de ander en het andere een perspectiefvolle toekomst kunnen creëren. De reacties zijn altijd positief. Men waardeert niet alleen de uniciteit van de improvisaties, maar ook de unieke inleidingen daarop. Een paar reacties:

“Tijdens een zakelijk diner vulde Bert-Jan de ruimte met aangename en professionele pianomuziek. Onze gasten hebben genoten van zijn optreden”

“Prachtige vertolking van zieleklanken”

“Bijzondere stiltes in muziek die je doet Thuiskomen in jezelf”

“Je hebt mijn leven gespeeld”

“Een spirituele ervaring. Prachtig die korte inleidingen. En genoten van je ontspannende pianospel. Dankjewel.”

De tekst bij  “Een muzikale levensreis naar een luisterrijke toekomst” kan ik ook in het Duits, Engels en Frans verzorgen. Ik verzorg graag een recital voor u en/of uw (internationale) relaties, zowel in binnen- als buitenland.

U kunt mij boeken via: 055 5 22 39 26  / 0653 31 31 47 of stuur een mailtje naar info@classicimprovisations.com

Wilt u wekelijks een gratis voorproefje, ga dan naar: www.classicimprovisations.com.

Ik heet u graag welkom voor een luisterrijke ontmoeting!

Bert-Jan van der Mieden.

 

 

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.