Recital klassieke piano-improvisaties: “Thuis komen bij je Zelf” op 16 Mei a.s.

Beste lezer,

Waarom beveel ik je dit recital graag aan? De beste aanbeveling komt natuurlijk van hen die al eerder kwamen luisteren:

“Ware voeding voor de ziel! Dank je wel”

“Het was alsof het dak van het gebouw eraf werd getild.”

“Door deze pure muziek ontspan je en ontstaat er een soort rust in je hoofd. Een oase van zuivere muziek die wat bij je losmaakt.”


De laatste reactie is van iemand die niet van klassieke muziek en niet van pianomuziek houdt! Dat is een leuke aanbeveling hè! Dat ik deze en andere positieve reacties mag ontvangen, stemt mij natuurlijk dankbaar. Mijn doel met mijn klassieke piano-improvisaties is dat je weer Thuis komt bij je Zelf. En kennelijk slaag ik daarin, want de recitals zijn een bijzondere, gedeelde ervaring van het publiek en mij.

In ons, vaak hectische, bestaan is een moment van rust en ontspanning van harte welkom. Daarom nodig ik je bij deze graag uit voor het recital op vrijdagavond 16 Mei a.s. in Bilderberg Résidence Groot Heideborgh, Hogesteeg 50 te Garderen. Ontvangst: 19.30 uur. Aanvang: 20.00 uur. Einde: 22.00 uur. Een mooie omgeving om naar toe te reizen en een sfeervolle zaal. Vandaar mijn keuze voor deze locatie. De toegangsprijs heb ik bewust zo laagdrempelig mogelijk gehouden: € 17,50 per persoon, inclusief BTW.

Reserveer de datum s.v.p. vast in je agenda. Het aantal plaatsen is beperkt en je begrijpt dat het ook voor mij plezierig is als ik het spoedig weet. Dus ik hoop snel van je te mogen vernemen of je komt. Tip: neem iemand mee, zodat je samen kunt nagenieten. Ik verwelkom je / jullie graag! Voor je verwijzingen naar je netwerk ben ik je natuurlijk zeer erkentelijk!

Je kunt je opgeven door mij een mailtje te sturen: bjpvandermieden@pyramide.nl

Met hartelijke groeten,

Bert-Jan van der Mieden.

P.S. In de pauze en na afloop zijn de CD’s “Uit het hart” en “Een plek voor de ziel” te koop(15 euro). Ik signeer ze graag voor jou en/of voor degene die je er een plezier mee wilt doen. Wil je vast een voorproefje d.m.v. een pianolichtje? www.classicimprovisations.com

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.