Ook als je niet van klassieke muziek houdt

Beste lezer,

Graag wil ik je als gewaardeerde relatie uitnodigen voor een avond ontspannen tijdens mijn recital op 1 februari bij pianobouwer Kobald, Asselsestraat 167 in Apeldoorn. Klassieke piano-improvisaties met iets extra. Ook als je niet voor klassieke muziek komt.
“Wij waren in november te gast bij het recital van Bert-Jan van der Mieden. Mijn vrouw en ik vonden het thematisch geïmproviseerde klassieke pianospel een heel bijzondere ervaring, terwijl wij niet zo van klassieke muziek houden. We zouden uit onszelf nooit naar een klassiek pianorecital gaan. Maar door deze pure muziek ontspan je en ontstaat er een soort rust in je hoofd,” aldus een van onze gasten. “De schitterende harmonieuze klanken uit de vleugel leidden tot een soort dagdromen, waarbij een heerlijke ontspanning ontstond. In dit hectische multimediale tijdperk met drammende agenda’s hebben wij hiervan genoten. Een oase van zuivere muziek die wat bij je losmaakt.”

Maak het ook een keer mee en kom op 1 februari naar Kobald in Apeldoorn. Dit recital is inclusief welkomstdrankje en een consumptie in de pauze. Ontvangst om 19.30, aanvang 20.00, einde 22.00 uur. Prijs € 27,50,- p.p. incl. btw, jongeren t/m 27 jaar € 17,50 p.p..
Reserveren kan hier.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.