Zaterdagavond 9 maart: Wat kunnen crises voor ons betekenen en hoe kunnen we ze hanteerbaar maken?

Beste medereiziger,

Direct of indirect hebben we allemaal te maken met crises, duurzaamheid en globalisering. Dicht bij ons staand of veraf, maar ze hebben direct en indirect invloed op ons dagelijks leven. Door de afwisseling van piano-improvisaties en gesproken woord, en door onderlinge uitwisseling, kunnen we ervaren wat het voor ons betekent. Wat biedt deze avond jou?

– Je krijgt een scherper zicht op persoonlijke en maatschappelijke crises en hoe we die kunnen hanteren

– Handvatten hoe we daar uit kunnen komen

– Inzicht hoe we de positieve stap naar duurzame ontwikkeling en ontplooiing kunnen zetten, zowel op micro- als op macroniveau

– En hoe we door verbindingen tot waarachtige globalisering kunnen komen.

Een zaterdagavond die je de zondag daarna en voor 2013 een beter gevoel geeft. Perspectiefvoller. Met meer Vertrouwen, meer Vitaliteit en Verbinding.

Wil jij dit ook meemaken dan kan dat op 09 maart aanstaande. Het aantal plaatsen is beperkt, dus ik raad je aan: Geef je tijdig op. En neem iemand mee, zodat je ook naderhand je ervaring kunt delen. Tijd: van 20.00 tot 22.00 uur. Zaal open: 19.30 uur. Locatie: Firma Kobald, Asselsestraat 167 te Apeldoorn. Voldoende mogelijkheid tot vrij parkeren in de directe omgeving. Toegangsprijs: 25 euro per persoon, inclusief een welkomstdrankje en koffie / thee. Mijn boek “De mens in de 21e eeuw” (winkelprijs € 30) is tijdens deze avonden te koop voor € 20. Voor je verwijzingen ben ik je uiteraard erkentelijk. Je kunt je via een antwoord op deze mail opgeven.

Heb je een specifieke vraag, waar je die avond een antwoord op wilt, dan kun je die per mail laten weten. Geanonimiseerd kom ik daar dan op terug.

Ik heet je / jullie graag welkom op 09 maart a.s.

Met hartelijke groeten,

Bert-Jan van der Mieden.

P.S. Ontdek hier waarom ik iets voor jou / jouw organisatie kan betekenen:  http://www.despreker.nl/bert-jan-van-der-mieden/

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.