Wil jij ook betere resultaten, zowel privé als zakelijk door optimale besluitvorming?

Beste mede-reiziger,

Heb jij ook dat het managen van je leven en je werk niet altijd eenvoudig is? Vind jij het ook af en toe lastig om met alles en iedereen rekening te houden en de grenzen te bewaken van jezelf? Wil jij ook tot die besluitvorming komen, waardoor je meer invloed hebt, de resultaten beter zijn en je bereikt wat je wilt? Ik heb wat ervaring opgedaan met deze vragen en de afgelopen twintig jaar hier mensen en organisaties in begeleid. En ik heb gemerkt dat mijn passie “het vertolken van klassieke piano-improvisaties” mensen daarbij helpt. Zowel individueel als in groepsverband.

Deze vierde lezing in de lezingencyclus “Noblesse Oblige” gaat over “managen, ondernemen en besluitvorming in leven, wonen en werken”. Ik geef je inzichten en handvatten mee waarmee je direct aan de slag kunt. Zelf en met anderen! In leven, wonen en werken. Dat is wat we nodig hebben in 2013 e.v.!

Tijdens en na de optredens tot nu toe heeft de combinatie van mijn pianospel met gesproken woord tot hele positieve reacties geleid. Voelen en denken versterken elkaar. Men hoort niet alleen, maar men ervaart het ook.

Wil jij dit ook meemaken dan kan dat op 26 januari aanstaande. Het aantal plaatsen is beperkt, dus ik raad je aan: Geef je tijdig op. En neem iemand mee, zodat je ook naderhand je ervaring kunt delen. Datum: Zaterdagavond 26 januari van 20.00 tot 22.00 uur. Zaal open: 19.30 uur. Locatie: Firma Kobald, Asselsestraat 167 te Apeldoorn. Voldoende mogelijkheid tot vrij parkeren in de directe omgeving. Toegangsprijs: 25 euro per persoon, inclusief een welkomstdrankje en koffie / thee. Mijn boek “De mens in de 21e eeuw” (winkelprijs € 30) is tijdens deze avonden te koop voor € 20. Voor je verwijzingen ben ik je uiteraard erkentelijk.

Je kunt je via bjpvandermieden@pyramide.nl opgeven.

Heb je een specifieke vraag, waar je die avond een antwoord op wilt, dan kun je die per mail laten weten. Geanonimiseerd kom ik daar dan op terug.

Ik heet je / jullie graag welkom op 26 januari a.s.

Met hartelijke groeten,

Bert-Jan van der Mieden.

P.S. Ontdek hier waarom ik iets voor jou / jouw organisatie kan betekenen:

http://www.despreker.nl/bert-jan-van-der-mieden/

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.