Lezing met klassieke piano-improvisaties door Bert-Jan van der Mieden op 04 augustus a.s.

Lezing “Persoonlijk leiderschap: Bewust worden, bewust zijn en bewust doen” met klassieke piano-improvisaties door Jhr Bert-Jan Peter van der Mieden.

Zaterdagavond 04 augustus en 15 september van 20.00 tot 22.00 uur.

Zaal open: 19.30 uur. Locatie: Firma Kobald, Asselsestraat 167 te Apeldoorn. Voldoende mogelijkheid tot vrij parkeren in de directe omgeving.

Toegangsprijs 25 euro per persoon, inclusief een welkomstdrankje en koffie / thee.

Wij zijn allemaal van innerlijke adel en adeldom verplicht. Ga daarom bij je Zelf te rade en vervolg van daaruit je levensweg op basis van jouw persoonlijk leiderschap. Dat is de boodschap die ik je graag meegeef en die avond zal ik je vertellen hoe jij dat het beste kunt doen. Je krijgt nieuwe inzichten en concrete handvatten waar je meteen mee aan de slag kunt. Je leert hoe je nog beter naar jezelf en anderen kunt luisteren, leidend tot meer wederzijds begrip. En hoe je door zelf- en mensenkennis je invloed kunt vergroten, je relaties kunt verstevigen en succesvoller kunt zijn.

Vooraf, tijdens en na afloop van de lezing laat ik die vergezeld gaan van mijn zielenklanken, die ik via klassieke piano-improvisaties vertolk op de aanwezige vleugel. Daardoor kun je het een en ander zelf beleven en ervaren. Een unieke avond waarbij voelen en denken samengaan en elkaar versterken. Door de woorden en zielenklanken die van binnenuit komen en resoneren op jouw eigen ziel verbinden we ons met elkaar en inspireren we elkaar.

Een bijzondere belevenis!

Omdat het aantal plaatsen beperkt is en we graag willen weten wie en hoeveel mensen wij mogen verwachten raad ik je aan je spoedig op te geven. Stuur daartoe een mailtje naar bjpvandermieden@pyramide.nl. Of  neem telefonisch contact met mij op: 055 5 22 39 26.

Mocht je vanwege de vakantie op 04 augustus niet kunnen geef je dan vast op voor 15 september. Vermeld daarom de door jou gekozen datum s.v.p. even in de mail. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding. Graag tot 04 augustus of 15 september.

Met hartelijke groeten,

Bert-Jan.

Lezingencyclus:”Noblesse Oblige”.

Deze lezing over “persoonlijk leiderschap” is de eerste van de lezingencyclus “Noblesse Oblige”. Deze bestaat uit vijf lezingen, waarvan iedere lezing ook afzonderlijk te volgen is.

15-09-2012: Persoonlijk leiderschap: bewust worden, bewust zijn en bewust doen

03-11-2012: Levenskunstenaars: spiritualiteit in de 21e eeuw

15-12-2012: Hoe komen we tot stevige en duurzame relaties

26-01-2013: managen, ondernemen en besluitvorming in leven, wonen en werken

09-03-2013: De kansen van crises, duurzaamheid en globalisering

Je kunt je uiteraard nu al voor een of meerdere lezingen uit de cyclus opgeven. Dan ben je verzekerd van een plaats! De toegangsprijs per lezing is 25 euro per persoon.

P.S. Mijn boek “De mens in de 21e eeuw”, winkelprijs 30 euro, is tijdens deze avonden te koop voor 20 euro. Doe het jezelf en/of een ander cadeau.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.