Lezingencyclus: ”Noblesse Oblige”, met klassieke piano-improvisaties, door Bert-Jan van der Mieden

PYRAMIDE verzorgt de lezingencyclus “Noblesse Oblige”, met klassieke piano-improvisaties, door Jhr Bert-Jan Peter van der Mieden. Deze cyclus bestaat uit vijf lezingen op de zaterdagavond, van 20.00 tot 22.00 uur, waarvan iedere lezing ook afzonderlijk te volgen is. De data en onderwerpen zijn:

15-09-2012: Persoonlijk leiderschap: bewust worden, bewust zijn en bewust doen

03-11-2012: Levenskunstenaars: spiritualiteit in de 21e eeuw

15-12-2012: Hoe komen we tot stevige en duurzame relaties

26-01-2013: Managen, ondernemen en besluitvorming in leven, wonen en werken

09-03-2013: De kansen van crises, duurzaamheid en globalisering

Wij zijn allemaal van innerlijke adel en adeldom verplicht. Dat geldt voor ons persoonlijk leiderschap, onze levenshouding, waarden en normen, onze relaties, onze besluitvorming en  hoe wij staan in en omgaan met de wereld waarin wij leven. U krijgt elke avond nieuwe inzichten en concrete handvatten mee, waar u meteen mee aan de slag kunt. U leert hoe u nog beter naar uzelf en anderen kunt luisteren, leidend tot meer wederzijds begrip. En hoe u door zelf- en mensenkennis uw invloed kunt vergroten en uw relaties kunt verstevigen. Leidend tot meer geluk en een duurzamere en humanere wereld en meer vreugde in leven en werken.

Vooraf, tijdens en na afloop van de lezing laat ik die vergezeld gaan van mijn zielenklanken, die ik via klassieke piano-improvisaties vertolk op de aanwezige vleugel. Daardoor kunt u het een en ander zelf beleven en ervaren. Een unieke avond waarbij voelen en denken samengaan en elkaar versterken. Door de woorden en zielenklanken die van binnenuit komen en resoneren op uw eigen ziel verbinden we ons met elkaar en inspireren we elkaar. Een bijzondere belevenis!

Locatie: Firma Kobald, Asselsestraat 167 te Apeldoorn. Er is voldoende mogelijkheid tot vrij parkeren in de directe omgeving. U bent welkom vanaf 19.30 uur. De toegangsprijs per lezing is 25 euro per persoon, inclusief een welkomstdrankje en koffie / thee.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is en we graag willen weten wie en hoeveel mensen wij mogen verwachten raad ik u aan u spoedig op te geven. Doet u dat voor de lezing van 15 september in ieder geval vóór 21 augustus. Stuur daartoe een mailtje naar bjpvandermieden@pyramide.nl. Of  neem telefonisch contact met mij op: 055 5 22 39 26.

U kunt zich voor een of meerdere lezingen, maar ook voor de gehele cyclus opgeven. Dan bent u verzekerd van een plaats! Graag heet ik u op een of meerdere avonden van harte welkom!

Met hartelijke groeten,

Jhr Bert-Jan Peter van der Mieden.

P.S. Mijn boek “De mens in de 21e eeuw”, winkelprijs 30 euro, is tijdens deze avonden te koop voor 20 euro. Doe het uzelf en/of een ander cadeau.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.