Een ezelsbrug naar een brug van geluk

Kijk eens naar uw ene hand en beschouw die als de representant van u Zelf, degene die u in wezen bent en wilt Zijn. Kijk dan eens naar uw andere hand en beschouw die als de representant van de problemen die u heeft; in uzelf en met een ander. Plaats daarna uw beide handen tegenover elkaar, met de vingertoppen tegen elkaar aan. Leg vervolgens de beide middelvingers naast elkaar, zodat ze een brug vormen. Dit is de brug die uw Zijn met uw schijnpersoonlijkheid verbindt. Als u problemen heeft doe dan deze oefening voor uzelf en kijk eens vanuit uw wezenlijke persoonlijke eigenschappen  naar uw schijnpersoonlijkheid. Wilt u werken aan uw persoonlijke ontwikkeling en ontplooiing en een keer een professioneel gesprek daarover voeren dan ben ik graag uw “bruggenbouwer”.

Breng nu uw armen voor uw lichaam in een bokshouding en neem iemand in gedachten waarmee u in conflict bent. Ga daarna in gedachten naast die ander staan en sla uw armen om diens schouders. Als u wilt werken aan herstel of verstevigen van uw relaties – en inzichten en handvatten daarvoor wilt ontvangen van een professional – weet mij dan te vinden.

Zelfvertrouwen en vertrouwen is te herstellen en te vergroten en we kunnen effectief met verbroken relaties omgaan, of relaties verstevigen en verdiepen. Laten we bruggen bouwen naar bewust geluk. Ik help u en anderen daar graag bij. Zowel in privé- als in werksituaties. Neem gerust contact met mij op.

Bert-Jan van der Mieden.

Telefoon: 055 5 22 39 26 / mobiel: 0653 31 31 47.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.