Vandaag tweehonderdste weblogdag

Op 06 september schreef ik het artikel “Evalueer elke honderd dagen” naar aanleiding van de honderdste weblogdag. Ik hoopte toen op een zeer aanzienlijke verhoging van het aantal reacties. Jammer natuurlijk dat dat nog niet het geval was, maar in de afgelopen honderd dagen heb ik gemerkt hoeveel bloggers en blognetwerken er zijn en dat ik niet de enige ben die te maken heeft met weinig reacties. De vierduizend bezoekers van toen zijn er nu zo’n 8800, waardoor het gemiddelde per dag nu op 44 bezoekers ligt. Ik schreef tot nu toe 170 artikelen.

Ik startte in oktober met de artikelenreeks “zestienjaartips” in de categorie “Ondernemerschap”. Voor (startende) ondernemers en hen die te maken hebben met gespreksvoering, onderhandelingen en verkoopgesprekken. Een aantal mensen schreven zich in en ontvangen van mij een berichtje als er weer een artikel komt. Het doet me uiteraard goed te merken dat de artikelen gewaardeerd worden. Het afgelopen weekend startte ik met de artikelenreeks over de millenniumdoelen in de categorie “Globalisering”. Ook daar kun je je op inschrijven.

Mooi waren de bijzondere reacties die ik kreeg op het artikel “Ook die kinderen”. Er zijn ouders die het in deze maand aan hun kinderen voorlezen. Verspreid het op scholen zou ik zeggen. Ik ontving een paar verzoeken voor het schrijven van een artikel. Schroom niet het te vragen. Ik voldoe er zo mogelijk graag aan. Degene die het verzoek indient blijft anoniem, tenzij dat anders wordt gewild.

Tenslotte doet het me deugd te merken dat mijn boek als geschenk gewaardeerd wordt. Wellicht nog iets voor onder de Kerstboom. Dank voor jullie reacties en verwijzingen. Een goede Adventstijd toegewenst en hartelijke groeten,

Bert-Jan.

2 Comments, RSS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.