LIVE-muziek werkt niet alleen positief voor de bewoners maar ook voor de professionals!

Voor mij was het bijzonder dat niet alleen de bewoners waarvoor ik speelde, maar ook de professionele begeleiders tranen in de ogen kregen en geraakt waren door mijn klassieke piano-improvisaties. Zowel door mijn spel als door het positieve en bijzondere effect dat het had op de bewoners. In dit geval waren het mensen met dementie waarvoor ik optrad.

En dat is elke keer weer bijzonder. Ook als ik optreed voor het management en andere medewerkers in organisaties. Men hoeft niet perse tranen in de ogen te krijgen, maar de reacties zijn vaak heel bijzonder. Men geeft aan dat men zo open kan zijn, omdat er een sfeer van veiligheid en vertrouwen is, waardoor men zich er ook helemaal niet voor geneert. Men ontmoet elkaar!

Men wordt er niet alleen door bemoedigd en geïnspireerd en gaat daardoor weer vitaler aan het werk, maar communiceert vervolgens ook beter met elkaar. Daardoor wordt er sneller en betere resultaten geboekt! En daar heeft iedereen baat bij!

Wil je meer weten? Bel of mail mij dan even: bjpvandermieden@pyramide.nl / 0653 313 147.

http://www.classicimprovisations.com. 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.