RELATIEMANAGEMENT: HET KAN ANDERS!

Ik help al ruim twintig jaar mensen, o.a. met hun relaties. In feite is dat Partner- en relatietherapie, maar mensen gaan niet graag in therapie. Voor particulieren noem ik het echter nog steeds zo. Het is wat het is en als het echt urgent is, dan nemen ze het besluit toch wel. Jammer, dat men vaak te lang wacht, want er is zoveel ellende te voorkomen.

Maar omdat ik ook individuen en teams begeleid in organisaties, in hun onderlinge relaties, kwam ik op Relatiemanagement. Want relaties moeten we continu managen. Daar is ook niets mis mee.

Of het nu gaat om relaties in de privé- of in de werksfeer, de vraag is altijd: Hoe komen we tot gezonde, duurzame, stevige en energiegevende relaties? Hoe behouden we die? Hoe kunnen we de relatie(s) weer herstellen? Oftewel: Hoe kunnen we ze goed managen?

De door mij ontwikkelde methodiek en instrumentarium werkt gelukkig. Inclusief de 24/7 begeleiding via de PyramideRegieLijn. Ik kan een hoop ellende voorkomen en relaties worden hersteld. Dat is dankbaar werk.

In de vakantie wil er nog weleens het e.e.a. aan problemen aan de oppervlakte komen, dat door drukke werkzaamheden verdoezeld werd. Daarom bied ik in deze tijd een intensief traject aan. Voor meer informatie: bjpvandermieden@pyramide.nl

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.