INTENSIEVE TRAJECTEN “LEVENSREGISSEUR” EN “RELATIEREGIE” VOOR IN UW VAKANTIE

INTENSIEVE TRAJECTEN “LEVENSREGISSEUR” EN “RELATIEREGIE” VOOR IN UW VAKANTIE

Niet iedereen heeft de tijd of rust om naast het werk aan zichzelf en diens zakelijke en/of privérelatie te werken. Dan biedt een vakantieperiode of het opnemen van vrije dagen uitkomst. Omdat de vakantieperiode is aangebroken, attendeer ik u graag op deze dienst. Die kan niet alleen in de schoolvakanties, maar ook in andere periodes worden afgenomen. Het gaat om een intensief maatwerktraject “Levensregisseur”. Tijdsduur, frequentie en doorlooptijd in overleg. Bij een RelatieRegieTraject zijn er twee- en driegesprekken. Binnen een week is er duidelijkheid over de situatie en zicht op een oplossing. En worden er concrete stappen gezet. De praktijk wijst uit, dat er veel kan in korte tijd.

Ook bij managers, toezichthouders, ondernemers en zelfstandig beroepsbeoefenaren komen relatieproblemen voor. De Pyramide-Aanpak is succesvol gebleken, ook bij crises-situaties. En de 24/7 begeleiding wordt zeer gewaardeerd. Bij scheiding wordt de schade voor de kinderen geminimaliseerd en kunnen de partners goed met elkaar overweg.

Er is nog ruimte voor enkele trajecten. U kunt ook al afspraken maken voor een traject voor later in dit jaar. Voor meer informatie: bjpvandermieden@pyramide.nl.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.