DE TRIESTE GEVOLGEN VAN DE VAKANTIE-ROES. EN WAT JE ERAAN KUNT DOEN.

Terugziend op de afgelopen 26 jaar is er een rode draad te trekken  t.a.v. vakantieperiodes. Men verkeert in een ROES en tracht problemen te vergeten en bij te tanken. ROES staat voor de meest voorkomende zaken die dan aan het daglicht komen.

Relatieproblemen. Als je elkaar 24 uur tegenkomt, kan er wat aan de oppervlakte komen. En dat gebeurt zowel voor, tijdens als na de vakantie.

Ongelukkig voelen over je werk. Houd ik mijn baan? Ik zit niet op de goede plek. Mijn baas / collegae sporen niet. En als je dan in de vakantie rekening moet houden met……., dan komen de irritaties eruit.

Eenzaamheid. Ondanks een fijn gezin, kun je je zo eenzaam voelen. Dat ligt niet aan de ander, maar zit diep in jezelf. En dan komt het naar boven, terwijl je geniet van de rust.

Stress. Het gevolg van dit alles + de vakantiestress. En dan de mantelzorg en/of het werk die aandacht blijven vragen. Als je geen regie hebt, dan krijg je dat.

Wat is er aan te doen? Voor deze periode is de PyramideRegieLijn een noodoplossing. En  besluit na deze vakantie orde op zaken te stellen en Levensregisseur te worden.

Wil jij ook zonder ROES op vakantie? Stuur voor meer informatie een mailtje naar bjpvandermieden@pyramide.nl

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.