Acht redenen waarom men een abonnement neemt op de PyramideRegieLijn

 

We willen allemaal graag de regie over de belangrijke zaken in het leven. Maar er zijn wel eens wat hobbels te nemen. Pyramide biedt hiervoor professionele begeleiding aan in de vorm van Direct Coaching via de PyramideRegieLijn. Bel de avond van tevoren, of eerder als u wilt, en het resultaat zal verrassend blijken. Een gesprek duurt zolang het nodig is, maar dat kan ook tien minuten zijn. Per e-mail kan ook. U krijgt snel een adequaat antwoord terug. U kunt 24/7 per dag sparren. Diepgaande gesprekken of snelle handvatten, u krijgt wat nodig is.

In 1992 startte ik met mijn bureau Pyramide. Sinds die tijd begeleid ik mensen ook per telefoon en per mail. Een dienst die zeer op prijs wordt gesteld.

Om welke redenen maakt men graag gebruik van deze dienstverlening?

  • Bestuurders, directieleden, leiders, managers, ondernemers, staffunctionarissen en toezichthouders geven aan veel baat te hebben bij de tips, inzichten en concrete handvatten die zij aangereikt krijgen
  • Het aanbieden van Direct coaching biedt werkgevers een uitstekende gelegenheid te getuigen van goed werkgeverschap
  • Ziekteverzuim en productiviteitsverlies worden voorkomen of verminderd en het blijkt dat deze dienst motiverend en stimulerend werkt
  • Zelfstandig beroepsbeoefenaren en zzp’ers kunnen adequater en op meer ontspannen wijze hun werk uitoefenen en ervaren een betere balans tussen werk en privé
  • Particulieren, zowel partners als alleenstaanden, ervaren deze dienst als een welkome professionele en plezierige steun in de rug
  • Men heeft last van overmatige stress, conflicten, depressieve klachten, eenzaamheid, geldzorgen, vermoeidheidsklachten, relatieproblemen, agressie, enz.
  • Er zijn vragen over communicatieproblemen, management en leiderschap, belangentegenstellingen, zin- en betekenisgeving, werkloosheid, mantelzorg, enz.
  • Men moet belangrijke beslissingen nemen, onderhandelingen voeren, of andere gesprekken, waarvoor goede voorbereiding nodig is om de regie te kunnen hebben.

Wilt u meer informatie over een abonnement op de PyramideRegieLijn, of zich daarvoor aanmelden, neem dan contact op met Bert-Jan van der Mieden. Telefoon: 055 522 39 26 /0653 313 147. Of mail naar info@pyramide.nl.  Wij verwelkomen u graag als abonnee.

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.