MAAK NA DE KERSTDAGEN JE RELATIEPLAN! Deel 2.

 

In deel 1, dat ik gisteren plaatste schetste ik wat er gebeurt als het licht ergens op schijnt. Ben jij een van die volwassen kinderen die nu vanbinnen huilt, of boos, of teleurgesteld is en denkt: ”Dit nooit meer”. Die zich dat niet voorneemt, maar de regie pakt en volgend jaar al die feestdagen, verjaardagen, enz. anders gaat doen?! Je wilt geen slachtoffer zijn van een (v)echtscheiding, die van je ouders of van jezelf. Je wilt niet meer heen en weer geslingerd worden binnen een samengesteld gezin, of anderszins binnen de familie. Jij wilt in leven, wonen en werken de regie pakken.

OK, welkom dan in de groep bewust doen. Noteer ergens het volgende, nadat je de vier vragen van deel 1 beantwoord hebt:

  1. Ik pak nu de regie en geef niemand en niets meer de schuld. Ik ben verantwoordelijk voor mijn leven.
  2. Ik onderneem nu actie om mijn doelstellingen en verlangens te realiseren op fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal, relationeel en spiritueel niveau.(dat kan al beginnen met je bureau of de zolder opruimen) Begin ergens mee.
  3. Ik maak op al deze niveaus een actieplan voor deze week. Wat wil ik?
  4. Ik maak met niemand ruzie en geef niemand ergens de schuld van. Ik laat alles bezinken en ga eerst zelf aan de slag.
  5. Als ik een klankbord nodig heb vraag ik informatie over de PyramideRegieLijn.(bjpvandermieden@pyramide.nl / tel: 0653 313 147.
  1. Het is nu .. december, …. uur. Ik neem mij niets (meer) voor, maar pak nu de regie in leven, wonen en werken!

Welkom! Op een lichter 2018, vol levensregisseurs.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.