WAT DOE JIJ MET JE REGIE IN LEVEN, WONEN EN WERKEN?

En dan is het alweer de laatste week voor de Kerst. Wat gaat er voor jou de komende tijd veranderen? Hoe is het met je relatie? En met je relaties, zowel privé als op het werk? Welke verlangens en doelstellingen heb jij voor 2018? Hoe ga je die realiseren en wat heb je daarvoor nodig? Welke belemmeringen ervaar je daarbij? In en/of buiten jezelf?

Stap niet alleen over de drempel van het nieuwe jaar heen, maar stap ook over die figuurlijke drempel. Stap die nieuwe kamer in. Gun jezelf daarbij een professioneel klankbord. Ga voor veiligheid en vertrouwen en voor het realiseren van jouw verlangens en doelstellingen. Op basis van vertrouwen kom je dan tot verbondenheid en tot vitaliteit.

Gun jezelf in deze tijd in ieder geval momenten van zelfreflectie. Pak de regie in leven wonen en werken! Ik wens je een, in alle opzichten, heel vitaal jaar toe!

bjpvandermieden@pyramide.nl / tel: 0653 313 147.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.