Ik schreef een boek voor jou!

Beste lezer,

Ik schreef een boek voor jou! “Voor mij?” hoor ik je denken. Ja, echt waar. Ik kan het ook uitleggen:

– Je zult in elk hoofdstuk iets herkennen van jouw verlangens en doelstellingen

– Je realiseert met dit boek jouw verlangens en doelstellingen. Het inspireert en stimuleert je en geeft je energie

– Je weet na lezing gegarandeerd een paar personen in jouw omgeving waarvan jij denkt dat zij er ook veel aan zullen hebben en met wie je de inhoud wilt delen.

Dat is nogal een belofte he. Maar ik durf je die belofte te geven, omdat ik een filosofie beschrijf die volstrekt nieuw maar in wezen oeroud is, omdat die gebaseerd is op onze universele verlangens en drijfveren. En omdat ik je inzichten en handvatten geef die al meer dan 20 jaar bewezen hebben te werken, en waar jij en anderen dagelijks plezier aan zullen beleven.

Actie tot 15 januari 2016

Als je hier klikt zie je de cover en de omslag van het boek. Kijk en lees even, dan word je al enthousiaster. Ben je nieuwsgierig geworden naar de inhoud? En wil je mij, door het nu al te bestellen, helpen met de financiering ervan? Bestel dan nu vast het boek tegen de verkoopprijs van 19,50 euro. Het wordt je dan, zodra het beschikbaar is, persoonlijk aangeboden, of per post toegestuurd.

Bestel hier

Je ontvangt een bevestiging van je bestelling, pianobon of vrijkaartje(s) en betaling en ik houd je op de hoogte. Zodra de boeken van de pers komen, stuur ik je jouw bestelling toe.

Optreden

Natuurlijk is het ook mogelijk een optreden te boeken voor een besloten groep, waarbij de deelnemers een exemplaar van het boek “Eenheid in verscheidenheid” ontvangen. Prijs en locatie in onderling overleg. Neem hierover s.v.p. contact met mij op via mail of telefoon: 055 522 39 26 / 0653 313 147.

Dank voor het vertrouwen en heel goede feestdagen toegewenst.

Met hartelijke groet,Bert-Jan.

Deel deze informatie gerust met anderen.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.