Heb jij je Regiekoffer al gepakt?

De grote vakantieperiode is weer aangebroken. Collegae zijn al weg en je gaat binnenkort ook, of……… je leest dit op de plek van bestemming. Dan is het te hopen dat je dat goed afgestemd hebt met je omgeving. Want partner en/of kinderen hebben het doorgaans niet zo op met iemand die gewoon blijft doorwerken. De effectiviteit daarvan kan zo omslaan in een negatief rendement: ruzie op het thuisfront.

Maar of je nu op vakantie of aan het werk bent, thuis of elders, de vraag is hoe het met jouw Regiekoffer gesteld is. Regiekoffer? Ja, je Regiekoffer.  Met daarin een aantal vaste spullen: Iets waarmee je Thuis komt bij je Zelf, iets waardoor nieuwe inzichten en handvatten worden verkregen om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien, iets waardoor je je verlangens en doelstellingen kunt realiseren en tenslotte iets waardoor je je eigen PersoonlijkRegiePlan kunt maken. Een goed gevuld koffertje, dat makkelijk en overal meeneembaar is. Lijkt je dat niet wat?

De vakantie biedt je de gelegenheid om eens lekker te ontspannen en (weer) tot je Zelf te komen. Je hebt wat meer tijd om na te denken over wat jij wilt, kunt en doet. Over welke verlangens en doelstellingen jij – wanneer, hoe en met wie – wilt realiseren in leven, wonen en werken. Om na te denken over jouw toekomstperspectieven.

Alleen is maar alleen, dus doe dat ook eens met anderen samen. Om dat mogelijk te maken ontwikkelde ik de training “Levensregisseur”. De training is bedoeld voor mensen die de regie over hun leven meer in eigen hand willen hebben. Je krijgt tools waarmee je elke dag uit de voeten kunt. Tijdens de training maak je een plan waardoor je grip krijgt op relaties en op je eigen leven, nu en in de toekomst. Handig voor wie door de waan van de dag, stress en teveel keuzemogelijkheden wel eens vergeet wat hij echt wil. Je krijgt inzicht in je wensen en doelen en leert hoe je dat concreet kunt omzetten in acties.

Het resultaat? Dankzij het PersoonlijkRegiePlan kun je op een prettige manier samenleven met anderen, effectief samenwerken en je invloed vergroten. Interesse? Of ken je iemand die hier iets aan zou kunnen hebben? Meer informatie is te vinden op http://www.levensregisseur.eu. De eerstvolgende training is op 27 september. Locatie: De Kapel in Hilversum.

Vroegboekkorting:

Als je deze training boekt voor 7 september ontvang je € 100 vroegboekkorting. Als je voor deze datum ook de verdiepingsdagen boekt, ontvang je zelfs € 200 korting.

Ik overhandig je dan graag op 27 september jouw eigen Regiekoffer!

Ik wens je een in alle opzichten goede vakantieperiode toe.

Met hartelijke groeten,

Bert-Jan van der Mieden

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.