Candy Dulfer zette zich in voor Greenpeace en de Noordzee!

Maandagavond 8 juli was voor ca. vijfhonderd mensen, waaronder Joke en ik, een hele bijzondere avond. De winnaars van de sms-actie voor bescherming van de Noordzee mochten het benefietconcert van Falco Luneau en Candy Dulfer bijwonen.

Met zijn gitaar, zijn geheel eigen stemgeluid en mooie liedjes wist Falco Luneau de zaal te boeien. Hij introduceerde zijn liedjes met persoonlijke anekdotes, waarbij hij ook zijn ervaringen met GreenPeace meenam. Tevens zong hij een nummer dat hij speciaal voor Greenpeace had geschreven.

En toen Candy Dulfer zelf met haar band. De bandleden waren stuk voor stuk al een feestje om te horen en te zien. Wat een passie, muzikaliteit en ritmegevoel! Een zeer enthousiast en professioneel optreden. En Candy, die wij – ik geef het eerlijk toe – alleen kenden als jurylid in het programma X-factor, liet even zien en met name horen hoeveel energie, passie en muzikaliteit er in haar zit. Wat een professional! Maar het is natuurlijk niet voor niets, dat zij over de hele wereld al jarenlang successen heeft geboekt als saxofoniste. Met haar swingende en continu boeiende optreden, met tevens een paar toegiften – en een rondje door de zaal –  pakte ze iedereen helemaal in.

Na afloop bleek wel weer wat een bijzonder aardige vrouw het is. Wie wilde mocht op de foto en ze nam daar alle tijd voor. Als voorzitter van de Stichting Han Bevan – die de zeereservatenexpo mogelijk mocht maken – ben ik ook maar op de foto gegaan. Hulde aan Falco Luneau en Candy en haar band voor dit bijzondere benefietconcert.

Een bezoek aan de Expo Zeereservaten in Diergaarde Blijdorp kan ik je van harte aanbevelen.  Voor jong en oud zeer boeiend en leuk om te ervaren.

http://vimeo.com/49594381

http://www.flickr.com/photos/greenpeace_nederland/9259153837/

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.