Stichting Globaliseringscentrum in het Financieele Dagblad

Het doet mij deugd dat mijn artikel “One world, one dream”(Zie “Het goede nieuws”), met een bijna paginagrote kop, in het geheel is gepubliceerd in de rubriek Optiek, op bladzijde 23 van het Financieele Dagblad van 16 augustus. Hierdoor wordt de aandacht gevestigd op de Stichting Globaliseringscentrum. Zie http://www.ikverbind.nl. Met dank aan de redactie van Optiek.

Dit weblog heeft als doel een informatiebron en uitwisselingsmogelijkheid te zijn voor particulieren en de zeven maatschappelijke disciplines. We staan pas aan het prille begin daarvan en diverse disciplines zijn nog niet of nauwelijks aan bod gekomen. Daar wordt aan gewerkt. Vanaf de start op 30 mei zijn er op dit moment ruim 3100 bezoekers geweest, die kennis hebben genomen van een of meerdere van de 84 artikelen. Ook de ca. tachtig reacties die zijn binnengekomen in deze vakantieperiode zijn natuurlijk pas een begin. Maar er is een basis gelegd waarop we met jouw hulp kunnen doorbouwen aan meer onderlinge verbinding.

Als je het doel van dit weblog ondersteunt, stuur dan bijvoorbeeld (liefst dagelijks) een mailtje aan tien of meer personen uit je netwerk. Attendeer ze op de populaire rubrieken “Het weblichtje” en “In Het Zonnetje” en op de verscheidenheid aan artikelen. Meer bekendheid genereert meer reacties en meer uitwisseling.

Schroom ook niet om vragen te stellen naar aanleiding van de artikelen. Belangwekkende informatie is uiteraard ook van harte welkom en kun je sturen naar b.j.p.vandermieden@ikverbind.nl. Die verwerk ik dan weer in een artikel. We kunnen allemaal ons steentje bijdragen aan “One world, one dream” en zeker door multidisciplinaire verbinding.

Met dank voor je aandacht voor dit weblog en hartelijke groeten van,

Bert-Jan.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.