Persoonlijk Leiderschap – Ontdek op 15 september wat jij zelf en de ander écht wilt.

Beste mensen,

Mensen stellen steeds hogere eisen. Hogere eisen aan zichzelf, hun collega’s en andere relaties. En dan zijn er ook nog die – soms onredelijke – opdrachtgevers en klanten met hun torenhoge eisen. Met als gevolg: Over-spanning, verslechterde (klant)relaties en zieke medewerkers en organisaties. Daarom komt het nu juist aan op (persoonlijk) leiderschap. Op bewust worden, bewust zijn en bewust doen!

Persoonlijk leiderschap gaat over diepgaand luisteren naar je zelf en heel goed luisteren naar de ander. Maar vooral ook over het bewust handelen hiernaar. Wat willen jij zelf en de ander nu eigenlijk écht? Als je dat weet, kun je daar op inspelen en kun je jezelf en je (klant)relaties geven waar zij werkelijk behoefte aan hebben! In mijn presentatie Persoonlijk Leiderschap op 15 september a.s. leer ik je anders en scherper te luisteren naar jezelf, naar de ander en naar je omgeving. Met als doel het potentieel van jezelf, de ander en de markt optimaal te benutten. Met behulp van mijn live-improvisaties op de piano, heldere praktijkvoorbeelden en concrete handvatten, verbind en versterk ik voelen en denken. Door eerdere deelnemers werd dit eerder ervaren als een “bijzondere, inspirerende en verrijkende belevenis”.

Ben je al goed op weg in je persoonlijk leiderschap? Dan zul je nog versteld staan van de diverse ‘ear-openers’ in deze presentatie. Na deze avond haal je meer muziek uit je zelf én anderen. Met als resultaat meer geluk en succes in leven, wonen en werken. Deze avond is de eerste van de lezingencyclus “Noblesse Oblige”. Wil jij ook een of meerdere avonden meebeleven? Lees dan s.v.p. deze informatie: http://www.pyramide.nl/pages/lezingcyclus.html
Je kunt je ook via een antwoord op deze mail opgeven. Je krijgt uiteraard een bevestiging van je deelname. Overige belangrijke informatie vind je hieronder.

Datum: Zaterdagavond 15 september van 20.00 tot 22.00 uur. Zaal open: 19.30 uur. Locatie: Firma Kobald, Asselsestraat 167 te Apeldoorn. Voldoende mogelijkheid tot vrij parkeren in de directe omgeving. Toegangsprijs: 25 euro per persoon, inclusief een welkomstdrankje en koffie / thee. Mijn boek “De mens in de 21e eeuw” (winkelprijs € 30) is tijdens deze avonden te koop voor € 20. Passe-Partout voor vijf lezingen: € 110. Passe-Partout + boek: € 125.
Tip: Beleef de avond samen met iemand uit je directe omgeving, zodat je er samen over kunt napraten. Voor je verwijzingen ben ik je erkentelijk. Ik heet je / jullie graag welkom op 15 september a.s.

Met hartelijke groeten,

Bert-Jan van der Mieden.

P.S. Voor een korte impressie, zie het volgende filmpje: http://youtu.be/YXRazrdq4pw Neem je voor de lezingencyclus “Noblesse Oblige” een Passe-Partout en ben je een keer verhinderd, dan mag je een ander opgeven voor die avond. Wellicht is het ook een leuk cadeau!

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.