Vertrouwensmanagement bij de regio KAN/Betuwe! Voor NVP-leden.

Hoe komen we tot vergroten en herstel van vertrouwen? Vertrouwensmanagement is o.a. het leiden en managen van het onzichtbare en het onbespreekbare. Wie dat kan is succesvol(ler). Een onvergetelijke avond, mede dankzij jou.

Datum – 10 juni 2010 / Business School Nederland
De Raadskamer / Herenstraat 25 4116 BK Buren(Gld.)

Inhoud

Wat maakt een organisatie écht succesvol? Vertrouwen. Managementauteurs als Robert Rosen en Jim Collins wijzen erop dat de motivatie hoog is en ontwikkelingen versneld plaatsvinden in organisaties waar een klimaat is van veiligheid en vertrouwen en op open wijze wordt gecommuniceerd. U zult dat vast bevestigen, maar de vraag is altijd: Hoe krijgen we dat voor elkaar?

Coach, trainer en extern vertrouwenspersoon Bert-Jan van der Mieden is gespecialiseerd in vertrouwensmanagement. Hij is grondlegger van de bewustwordingspsychologie en het daarop gebaseerde bewustwordingsmanagement, die hij met zijn methodiek van vertrouwensmanagement in de praktijk brengt. Hij ontwikkelde een nieuw mensmodel en geeft praktische handvatten hoe de mens effectief met diens diverse persoonlijkheidsaspecten om kan gaan. Hij legde e.e.a. vast in zijn lees-, studie- en werkboek “De mens in de 21e eeuw”. Een gewaardeerd naslagwerk bij zijn workshops en trainingen.

Door toepassing van vertrouwensmanagement weet Bert-Jan van der Mieden het vertrouwen in organisaties te vergroten en waar nodig ook te herstellen. Hij leert leiders, managers en medewerkers op een andere manier naar hun gedrag kijken. U gaat daardoor anders handelen en weet hoe u de angel uit potentiële conflictsituaties trekt. Hij leert u hoe u het onbespreekbare bespreekbaar en het onzichtbare zichtbaar maakt en hoe u daardoor betere relaties smeedt.

Op deze interactieve avond leert Bert-Jan van der Mieden u hoe u beter naar uzelf en de ander kunt luisteren. Hoe u leiding kunt geven aan uzelf en de ander. En hoe u vertrouwensmanagement kunt toepassen in uw organisatie.

Meer over Bert-Jan, zijn visie en zijn boek is te vinden op: www.pyramide.nl en hij publiceert over een scala van onderwerpen op zijn weblog: www.bertjanvandermieden.nl.

De verkoopprijs van zijn boek “De mens in de 21e eeuw” is €40. Alleen voor de deelnemers aan deze workshop is het te koop voor € 25.

Programma:

18.30 uur Ontvangst deelnemers
19.00 uur Introductie door Adri van der Zwart – organisator van deze bijeenkomst
19.10 uur “Vergroten en herstel van vertrouwen” door Bert-Jan van der Mieden.
21.30 uur Afsluiting en Netwerk Borrel.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.