Breng kunstenaars / galeries / tentoonstellingen en openingen daarvan tot leven

Bert-Jan van der Mieden speelt en spreekt uw galerij / tentoonstelling weer nieuw leven in. Hoe saai kunnen openingen van tentoonstellingen e.d. niet zijn. Waarom verbinden we de diverse kunstvormen niet met elkaar, zodat er een sfeer en een geheel ontstaat die meer is dan de som der afzonderlijke elementen?!

Bert-Jan van der Mieden doet dat. Met zijn klassieke piano-improvisaties en mondelinge toelichting speelt hij letterlijk en figuurlijk in op de tentoongestelde werken. Indien gewenst is dat zeker verkoopbevorderlijk. Het geeft de opening / tentoonstelling net die sfeer en dynamiek die de bezoekers inspireert, stimuleert en motiveert. En dat wordt weer doorverteld, waardoor er meer bezoekers (nog eens) komen. Ook verhalen en/of gedichten kunnen op deze wijze muzikaal worden omlijst.

Tevens kan Bert-Jan een “kunstenaarsdocument” voor u verzorgen. Er wordt daartoe door Bob Ruesink op zeer professionele en creatieve wijze een diepte-interview, dat Bert-Jan met de kunstenaar houdt, opgenomen. In combinatie met opgenomen werk van de kunstenaar, en eventueel opnames van de kunstenaar aan het werk, ontstaat zo een uniek document. Prachtig PR-materiaal dat op het juiste moment vertoond kan worden. Indien gewenst kan een opname van het optreden van Bert-Jan en de opening aan het document worden toegevoegd. Plaats en kosten in onderling overleg. Voor meer informatie en overleg kunt u bellen naar: telefoonnummer 055 5 22 39 26 of naar het mobiele nummer: 0653 31 31 47.

2 Comments, RSS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.