Pyramide in de vaart der volkeren

Beste mensen,

Het is lang stil geweest hier, maar in 2014 ben ik aan de slag gegaan met het uitbreiden van mijn bureau met een aantal Partners. Al hetgeen sinds 1992 is ontwikkeld en uitgetest en succesvol is toegepast in diverse organisaties heb ik samengebracht in het concept Levensregisseur en Organisatieregisseur. Dat heeft geresulteerd in het samenbrengen van mijn methodiek en instrumentarium in de Regiekoffer. Nadat ik het instrumentarium dat ik ontwikkelde voor de Stichting Globaliserringscentrum vertaald had en toepaste in diverse organisaties bracht ik dit ook hieronder. Ook de multidisciplinaire aanpak is nu naar organisaties toe vertaald. De Partners zijn zeer ervaren en doorgewinterde professionals en (internationaal) expert op hun vakgebied en kunnen optreden als sparringpartners voor de board. Naar verwachting is de vernieuwde site volgende week online.

Noteer s.v.p. vast 3 oktober ‘s avonds in je agenda! Een volstrekt uniek gebeuren, waar je met dankbaarheid en plezier op zult terugkijken. Dat is nogal een belofte, maar die gaan we waarmaken! Binnenkort verneem je er meer over! Als je per mail informatie wilt, stuur me dan even een mailtje.

Behalve de site wil ik deze weblogsite ook gaan vernieuwen. Dat is gepland voor deze zomerperiode. Ik houd je graag op de hoogte!

Graag tot binnenkort en hartelijke groeten van,

Bert-Jan.
bjpvandermieden@pyramide.nl

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.