Vrijdagavond 26 september a.s.: Samen op weg naar het Licht!

Het zijn op diverse plekken in de wereld donkere tijden met miljoenen vluchtelingen, schrijnende armoede, ernstige ziekten, gewelddadige conflicten en diverse vormen van schending van mensen- en kinderrechten. Onze invloed daarop is maar beperkt, maar we kunnen in onze eigen leef-, woon- en werkwereld wel naar uiterst kunnen onze unieke bijdrage leveren aan een betere wereld.

We komen samen verder als we luisteren naar onszelf, de ander en het andere. Daartoe bied ik a.s. vrijdagavond 26 september een moment van ontspanning en rust en luisterrijk verbinden in De Kapel, ’s-Gravelandseweg 144 in Hilversum. Samen maken we een muzikale reis naar een perspectiefvolle en lichtende toekomst. Ik doe dat door voor jou een aantal klassieke piano-improvisaties te spelen. Het zijn geheel vrije improvisaties, waarbij ik mijn zielenklanken vertolk en mij daarbij afstem op het instrument, de omgeving en het publiek. Ik improviseer die avond ook op een aantal gedichten van Rinus van Warven en een paar schilderijen van Rob du Rieu. Deze twee bijzondere kunstenaars en ik zorgen ervoor dat je een avond beleeft, waar je met plezier, verwondering en dankbaarheid aan zult terugdenken. Een belevenis die je niet wilt missen!

Ontvangst is om 19.30 uur, het recital begint om 20.00 uur. Einde 22.00 uur. Prijs: € 17,50 p.p. inclusief btw.

Reserveer nu: http://www.classicimprovisations.com/reserveren zodat je verzekerd bent van een plaats. Tip: Reis duurzaam en kom met zijn vieren in een auto, zodat je ook samen kunt nagenieten!

Graag heet ik jou / jullie van harte welkom!

Met hartelijke groeten,

Bert-Jan van der Mieden.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.