Huub en Adelheid Kortekaas ontwierpen het logo voor Classic Improvisations

Nadat medio augustus de website van Classic Improvisations online ging, de visitekaartjes konden worden uitgedeeld en de eerste nieuwsbrief op 5 september j.l. werd verzonden, mocht ik mij verheugen op vele positieve reacties daarop. Op 30 augustus kon ik Huub en Adelheid Kortekaas per mail al melden, dat ik van diverse kanten hele positieve reacties mocht ontvangen over het door hen ontworpen logo. Ik ken Huub en Adelheid Kortekaas al een aantal jaren. Niet alleen als twee bijzondere, unieke persoonlijkheden als mens en als kunstenaar, maar ook in hun onderlinge verbondenheid als mens en als kunstenaar. Ze hebben niet voor niets al vele jaren een vaste plek in de rubriek “In ’t Zonnetje”. Zowel in mijn zakelijke als onze privé-contacten attendeer ik de mensen dan ook graag op hen, omdat zij een wezenlijke en inspirerende bijdrage leveren aan een bewustere en betere wereld. En daar kan geen aandacht genoeg voor zijn.

Nationaal en internationaal zijn zij bekend en worden zij geprezen om hun bijzondere werk, dat zij mede in dienst stellen van het realiseren van de mensenrechten. Zie hiervoor hun website: http://www.huubenadelheid-kortekaas.nl/nl/. Ik ben dan ook blij dat zij hebben willen plaatsnemen in de Commissie van Aanbeveling van de Stichting Globaliseringscentrum, die ik in 2005 oprichtte. Het zal dan ook geen verrassing zijn, dat ik hoopte dat zij bereid waren een logo te ontwerpen voor mijn muzikale activiteiten, die ik naar buiten breng onder de naam Classic Improvisations. Met hun ja ging een grote wens van mij in vervulling. Ik ben hen daar uiteraard zeer erkentelijk voor en zeker voor de spontane wijze waarop zij dat deden. Toen ik hen mailde over de positieve reacties mocht ik het volgende antwoord van hen ontvangen, waaruit hun bijzondere inzet blijkt: “Dat het logo positieve reacties oproept was te verwachten, want wij ontwierpen dit logo als een stralende verbeelding van jouw bevlogen piano-spel.”

Daar mag ik mij gelukkig mee prijzen en dat doe ik dus ook. Ondanks het feit dat zij wereldwijd al bekendheid hebben verworven, hoop ik dat ik – nu zeer binnenkort van de website ook een Engelse en een Duitse vertaling verschijnt – ook een bijdrage kan leveren aan hun internationale bekendheid. Zodra mogelijk zullen er meer vertalingen online gaan.

De positieve en ontroerende reacties op de pianolichtjes die men gratis kan downloaden zijn zeer bemoedigend en ik mag me nu al verheugen op diverse bestellingen voor de CD “Uit het hart” en op aanmeldingen voor de diverse optredens. Dit met dank aan het team van Classic Improvisations, dat mij met raad en daad terzijde staat.

Graag dus tot horens en ziens en hartelijke groeten van,

Bert-Jan van der Mieden..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.