Trakteer jezelf en een ander eens op een gratis pianolichtje. Waarom?

Medio deze maand kwam de website Classic Improvisations  online. Het gevolg van mijn uit de hand gelopen hobby: klassiek improviseren op de piano. Na diverse optredens en gebruik ervan in mijn praktijk kreeg ik het advies van een paar ondernemers om er meer mee te doen. Ik besloot o.a. om mijn weblichtjes – stukjes tekst waarop men kan reflecteren – die ik al jaren publiceer, te combineren met een piano-improvisatie. Zo ontstonden de pianolichtjes.

Door mijn klassieke piano-improvisaties worden voelen en denken met elkaar verbonden en versterken die elkaar. Deze zgn. pianolichtjes kan men gratis downloaden en verspreiden zich snel. Met inmiddels als bewezen resultaat: ontspanning, (zelf)inzicht en energie, waardoor men verlangens echt weet te realiseren. Er zijn inmiddels diverse mensen die een gratis abonnement hebben genomen, waardoor ze wekelijks een pianolichtje ontvangen. Een paar reacties:

  • “Het is relaxed wakker worden met de piano-improvisaties van Bert-Jan.”
  • “De pianolichtjes ontroeren mij. Dat gebeurt er als je naar binnen kijkt.”
  • “Mooi, ontspannend en energiegevend.”
  • “Heerlijk om op een moment van de dag een pianolichtje van jou te gebruiken als meditatie om weer bij mezelf te komen. Even wegdromen en gedachten schonen. Ik hoop nog van veel van jouw pianolichtjes te mogen genieten.”

Voor mij bijzonder om te merken dat mijn pianospel kennelijk ook niet-live een positief effect heeft op de luisteraar. Ik hoop dat het ook voor jou het geval mag zijn. Vandaar dat ik je er graag op attendeer en je wil vragen anderen, waarvan je denkt dat zij er ook baat bij hebben, erop te attenderen.

Met hartelijke groeten,

Bert-Jan.

P.S. Als je mij live wilt horen, dan kan dat bijvoorbeeld al op 29 september a.s. Zie s.v.p. de agenda.

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.